Voor 4 personen
Ingrediënten:
- 200 gram bloemkoolrijst
- 800 gram chinese wokgroente
- 400 gram kipfilet
- 2 bananen
- 2 eieren
- 2 eetlepels melk
- 2 eetlepels sojasaus
- peper
- 2 eetlepels olijfolie
- 2 teentjes knoflook
- 1 zakje nasi kruiden
Bereidingswijze:
- Voorwerk: snijd de kipfilet en marineer deze met peper, zout, knoflook en sojasaus. Klop in een kom de twee eieren en de melk met de garde los voor een ommelet. Pel de bananen en snij ze overdwars en door midden in 8 gelijke stukken.
- Braad de kipfilet in olie in ca. acht min. gaar en haal deze uit de pan.
- Doen nu de wokgroente in de pan en smoor deze gaar.
- Als de wokgroente gaar zijn doe je de kipfilet en de nasikruiden erbij.
- Bak een omelet en bak de bananen in een koekenpan met een eetlepel olijfolie.
- Kook de bloemkoolrijst in 2min.
- Als laatste schep je de rijst door de kip en groente op je bord. Serveer er komkommer en augurk bij.