Jessica Crommert

-/- 22 kilo

2016 & 2017 waren niet onze gelukkigste jaren. Vele tegenslagen met de verbouwing van ons huis, operaties van manlief en zijn daarop volgende burn-out gingen niet in de koude kleren zitten. Ik ‘overleefde’ met ongezond eten en ‘s avonds uitgeput met een reep chocolade op de bank! In het voorjaar van 2018 werd het weer gezelliger in huis. Nu was ik aan de beurt! Tijd om aan mezelf te gaan werken! Ik besloot me aan te melden bij Anja Bastings van Fit & Slank in Geldrop! 16 mei, 1e weeg moment. Daar schrok ik wel van! Stiekem had ik één doel, eind oktober mijn bruidsjurk weer passen tijdens ons 12,5 jarig huwelijksfeest! Maar meer dan 20kg afvallen in 5 maanden leek toen nog onmogelijk!
Ik ging meer sporten en leerde van Anja over de regel van 3 en de 7 afspraken, alleen calorieën eten en niet drinken én ik geloofde in haar kreet: ‘IK KAN HET, IK WIL HET, IK DOE HET’!
Wanneer ik thuis kwam van mijn cursus ‘s avonds besprak ik met Joost, mijn man wat ik geleerd had. Ook hij werd enthousiast en volgde het programma! Samen kwamen we steeds lekkerder in ons vel te zitten. De kilo’s vlogen eraf!!
Afgelopen weekend vierden wij ons 12,5 jarig huwelijksfeestje en Yesss, yes to the dress again! Wij straalden in onze bruidskleding! Beiden ruim 20kg lichter!
Erg gelukkig ben ik dat ik de stap heb genomen om deel te gaan nemen aan het programma. Die eerste stap, die is het moeilijkst. De confrontatie aan met jezelf, met de weegschaal! Maar Fit & Slank werkt!!! Voor iedereen die twijfelt... Gun het jezelf!!! Meld je aan. Het maakt je echt gelukkiger! Anja, dankjewel!

Hartelijke groetjes Jessica