Goulashsoep Kookstudio Zin in!

Heerlijk :)

340 kcal per portie

  • 300 gr rundvlees
  • 25 gr olie
  • 3 ui in ringen
  • 2 t knoflook fijn
  • 2 rode paprika in reepjes
  • 1 el paprikapoeder
  • 2 el bloem
  • 1 bl tomatenpuree 70 gr
  • 1 ½ l bouillon rund of kip
  • 2 blaadjes laurier
  • 600 gr aardappel vastkokend
  • 400 gr tomaatblokjes

Bestrooi het vlees met peper & zout en bak het in de olie, bak de knoflook en de ui, paprika 5 min langzaam aan.
Doe de paprikapoeder,bloem en tomatenpuree erbij en bak 2 minuten mee. Voeg de bouillon en laurier toe en laat 2 ½ uur zachtjes koken.
Voeg de aardappels toe en laat deze gaar worden, ongeveer 20 min. Op het laatst tomaatblokjes en op smaak brengen.
Eventueel serveren met wat zure room en peterselie.

Je kunt natuurlijk altijd wat andere groenten toevoegen die je lekker vind of nog hebt liggen, doe dit dan samen met de aardappels.
Kijk bij Zin in!