Goulashsoep Kookstudio Zin in!

Heerlijk :)

Ingrediënten:

  • 300 gr rundvlees
  • 25 gr olie
  • 3 ui in ringen
  • 2 t knoflook fijn
  • 2 rode paprika in reepjes
  • 1 el paprikapoeder
  • 2 el bloem
  • 1 bl tomatenpuree 70 gr
  • 1 ½ l bouillon rund of kip
  • 2 blaadjes laurier
  • 600 gr aardappel vastkokend
  • 400 gr tomaatblokjes

Bereidingswijze:

  • Bestrooi het vlees met peper & zout en bak het in de olie, bak de knoflook en de ui, paprika 5 min langzaam aan.
  • Doe de paprikapoeder,bloem en tomatenpuree erbij en bak 2 minuten mee.
  • Voeg de bouillon en laurier toe en laat 2 ½ uur zachtjes koken.
  • Voeg de aardappels toe en laat deze gaar worden, ongeveer 20 min. Op het laatst tomaatblokjes en op smaak brengen.
  • Eventueel serveren met wat zure room/kookroom light en peterselie.
  • Je kunt natuurlijk altijd wat andere groenten toevoegen die je lekker vind of nog hebt liggen, doe dit dan samen met de aardappels. Kijk bij Zin in!