Courgetti

Een bord vol groente en vis voor 2 personen

Ingrediënten:

  • 1 a 2 courgette (zelf draaien met de spirelli of kant en klaar gesneden in het schap)
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 ui
  • 100 gram cherrytomaatjes
  • Pesto
  • Pijnboompitten
  • Peper 
  • 250 gram garnalen

Bereidingswijze:

  • Doe de cherrytomaatjes in een ovenschaal met peper en een scheutje olijfolie en doe er 2 geplette teentjes knoflook bij en zet dit 30 minuten in de oven. 
  • Snij de courgette met de Spirelli tot slierten (of neem het uit de verpakking).
  • Snij en fruit de ui in de pan met olie en roerbak de courgetteslierten.
  • Roer er pesto doorheen en schep er garnalen doorheen. Roerbak het geheel nog even door.
  • Schep de Courgetti op de borden en vervolgens de tomaten er over.
  • Maak het af met geroosterde pijnboompitten.