Courgetti

Een bord vol groente en vis voor 2 personen
  • 1 a 2 courgette (zelf draaien met de spirelli of kant en klaar gesneden in het schap)
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 ui
  • 100 gram cherrytomaatjes
  • Pesto
  • Pijnboompitten
  • Peper en zout
  • 250 gram garnalen

 

Doe de cherrytomaatjes in een ovenschaal met peper en zout en een scheutje olijfolie en doe er 2 geplette teentjes knoflook bij en zet dit 30 minuten in de oven.  Snijd de courgette met de Spirelli tot slierten (of neem het uit de verpakking). Snij en fruit de ui in de pan met olie en roerbak de courgetteslierten.
Roer er pesto doorheen en schep er garnalen doorheen. Roerbak het geheel nog even door.
Schep de Courgetti op de borden en vervolgens de tomaten er over. Maak het af met geroosterde pijnboompitten.

Eet smakelijk!

Fit & Slank coach Jacqueline de Goede