Asperge – aardappelsalade

Heeeeeeeeeerlijk

Ingrediënten:

  • 400 gram aardappelen.
  • 4 eieren
  • 1 kilo asperges bereid en afgekoeld of een pot.
  • 200 gram magere achterham
  • Bieslook
  • 100 ml bieslook sla-dressing van de Appie
  • Krop sla

Bereidingswijze:

  • Snijd de aardappelen in blokjes van 1 x 1 cm.
  • Kook ze in water in 10 min. gaar. Giet af en laat afkoelen. Kook ondertussen de eieren in 8 min. hard. Laat schrikken en pel ze.
  • Snijd de asperges, achterham en bieslook in stukjes.
  • Meng de asperges met de aardappelen, ham en bieslook.
  • Meng de mayonaise voorzichtig door de salade. Breng op smaak met peper.
  • Scheur de slabladeren in stukken en meng door de salade.
  • Snijd de eieren in parten en garneer hiermee de salade.