Asperge – aardappelsalade

Heeeeeeeeeerlijk

Ingrediënten:

  • 400 gram aardappelen.
  • 4 eieren
  • 1 kilo asperges bereid en afgekoeld of een pot.
  • 200 gram magere achterham
  • Bieslook
  • 100 ml bieslook sla-dressing van de Appie
  • Krop sla

Bereiding:

Snijd de aardappelen in blokjes van 1 x 1 cm. Kook ze in water met zout in 10 min. gaar. Giet af en laat afkoelen. Kook ondertussen de eieren in 8 min. hard. Laat schrikken en pel ze.

Snijd de asperges, achterham en bieslook in stukjes. Meng de asperges met de aardappelen, ham en bieslook. Meng de mayonaise voorzichtig door de salade. Breng op smaak met peper en zout. Scheur de slabladeren in stukken en meng door de salade. Snijd de eieren in parten en garneer hiermee de salade.

Smakelijk Bernadette Martens