Zelfverzekerd

Op naar de 20 kilo

Via via hoorde ik dat er een nieuwe Fit & Slank coach in de buurt was begonnen. Ik was hier meteen erg enthousiast over omdat je bij haar methode geen shakes en dergelijke gebruikt.  Diverse malen had ik al geprobeerd om zelf te beginnen met afvallen, helaas lukte het niet waardoor ik bij Hetty terecht ben gekomen. Mijn doel was om 5 kilo af te vallen in de 8 weken  via Fit & Slank. Op 25 mei ben ik dan ook voor de 1e keer bij Hetty geweest en woog ik 84,2 kilo. Ze gaf mij gelijk een warm gevoel en heeft veel tijd genomen om "de Regel van 3 en de 7 Afspraken" uit te leggen. Ik was gelijk fan van "de Regel van 3 en de 7 Afspraken" omdat ik eigenlijk nog best veel mocht eten. Alleen dan wel op een andere manier.

Gedurende de weken viel ik snel af waardoor ik mijn doel omhoog had bijgesteld naar 8 kilo. Ondertussen ging ik op vakantie en kreeg ik een motivatie mail om op vakantie ook zo goed mogelijk, waar kon mij te houden aan "de Regel van 3 en de 7 Afspraken". In het weekend krijg ik altijd een mail met weer wat motivatie tips en lekkere recepten om je ook het weekend te blijven motiveren.  

Na 8 weken was ik op mijn 75 kilo. Ik wilde het verder zelf een aantal weken proberen. Maar als ik op 1 november niet op de 70 kilo zou zitten, zou ik weer terug komen om de methode "in evenwicht" te gaan volgen.

Ondertussen was ik begonnen met sporten waar ik de jaren hiervoor nooit zo veel zin in had. Nu sport ik 2-3 in de week met veel energie. Helaas was ik na die 2,5 maand nog net niet op mijn streefgewicht van 70 kilo maar wel op 70.4 kilo waardoor ik begin november ben begonnen met de methode "in evenwicht". Ik ga nu elke week naar Hetty toe om te wegen en weer een aantal tips te krijgen. Ik zit nu op 68.1 kilo en wil nog graag 3.1 kilo afvallen om op 65 kilo uit te komen. Wat ben ik al trots dat ik al ruim 16 kilo af ben gevallen.

Ik voel mij nu weer veel fitter en zelfverzekerde waarvoor ik Hetty ontzettend wil bedanken. Ik ga nu nog even flink mijn best doen om de laatste kilo's kwijt te raken in 2017.

Hetty bedankt voor alle peptalks en de juiste en fijne begeleiding!