Xandra

Fit en - 15 kilo

Na van alles geprobeerd te hebben, had ik er langzaam genoeg van. Het afvallen lukte maar niet en ik ging wederom op zoek naar een andere methode.

Op Facebook zag ik destijds de cursus Fit en Slank voorbij komen en daarop volgend nam ik contact op met Ger Deckers. Ik had er in het begin een hard hoofd in en dacht eigenlijk dat het weinig effect zou hebben. Vorig jaar, juni 2017, ben ik met de cursus begonnen, daarnaast ben ik ook 2 tot 3 keer per week gaan sporten. 

Na 8 weken was ik ongeveer 8 kilo kwijt en het is eigenlijk helemaal vanzelf gegaan. Ik heb er geen moeite mee gehad en in no-time waren de kilo’s eraf. Toen de cursus was afgerond stond de vakantieperiode voor de deur. Ik had met mijzelf afgesproken dat ik na de vakantie verder zou gaan met Fit en Slank. Dit heb ik ook gedaan en ben langzaam meer kilo’s kwijtgeraakt. 

In januari heb ik mezelf als beloning een racefiets gekocht en heb mij toen ook direct een doel gesteld: ik ga meedoen aan de 100km Amstel Gold Race. Omdat ik me direct had ingeschreven was er natuurlijk geen weg meer terug. Enkele maanden later was het zover, op 14 April om 8:30 stond ik aan de start. Maar mede door het trainen en de leuke atmosfeer vlogen de kilometers onder me door en het was een geweldige ervaring!

Ger is echt een geweldige coach voor zowel de cursus Fit en Slank als ook trainer/motivatie tijdens het sporten. Hij legt alles duidelijk uit, motiveert en pushed om door te gaan. Ook is Ger een heel fijn persoon om mee samen te werken.

Mijn persoonlijke doel is nog niet behaald maar ik weet zeker dat ik dit met de hulp van Ger ga bereiken! Ger, ik kan het je niet vaak genoeg zeggen.... ontzettend bedankt voor alle hulp, steun en leuke momenten tot nu toe. Er gaan er vast en zeker nog heel veel volgen.