Vivianne - 17 Kilo

Géén honger

Vorig jaar was de maat vol want de kledingmaat was wéér gegroeid. Al járen aan het lijnen, alles geprobeerd: Montignac, South Beach, ge-SonjaBakkerd, Weight Watchers, intermitted fasting, koolhydraatarm. Met wisselend resultaat en altijd kwam ik weer alles en meer bij. Bijkomend nadeel: totaal geen conditie meer! Ik moest iets gaan doen. En dat werd My'35 Sittard-Geleen.

Eind januari deed Ger de intake en schudde me gelijk wakker. Niet alleen veel te zwaar, zeker ook een slechte lichamelijke gesteldheid. Ger wilde wel eens met me praten over afvallen, blijvend afvallen. Maar: eerst starten met sporten! Dat gesprek over Fit & Slank kwam er, de intentie om met een cursus de starten ook en ja, de Corona-sluiting kwam toen ook. Niet sporten en nog geen Fit & Slank voor een tijdje. Maar wel al een ander eetpatroon want Ger had al e.e.a. uitgelegd over vitale en fatale voeding en de regel van 3 en de 7 afspraken.

Wat was ik blij dat we vanaf juli weer mochten sporten (en dat uit mijn mond)! Half juli startte dan ook eindelijk de cursus Fit & Slank in 8 weken. Dat werden 7 weken en gelijk na onze rare zomervakantie, gelijk door met Fit & Slank in evenwicht. Dankzij al die bijeenkomsten, hoe kort soms ook, en uitwerking van die regel van 3 en de 7 afspraken en de coaching door Ger voel ik me nu al een stuk fitter. En niet geheel onbelangrijk: sinds eind januari tot nu wat kilo's lichter, 17kg zelfs. En dat door gewoon te eten en géén honger te hebben! Ik ben er nog niet, er kan nog meer af en ook dat gaat me lukken, onder het wakend oog van o.a. Ger bij My'35.