Verandering van spijs

doet goed eten, goed voelen en ook afvallen!

2018 het jaar van de verandering in gezondheid en gewicht. Al jaren aan het zoeken wat kan ik doen om een beter gewicht te krijgen. Sporten deed ik al en gezond eten ook al (naar mijn mening).

En daar kwam dan “eindelijk” Fit&Slank met Herriet van Triest. Ik ben in november begonnen om in 8 weken tijd te leren wat de waarde van voeding is, wat (lichaams)beweging met je doet, en hoe je beter in je vel kunt zitten. Moeilijk NEE totaal niet. Iedereen kan dit. Welk dieet volg je; vragen veel mensen. Dit is geen dieet dit is lekker, gezond en bewust eten. Daarnaast bewust sporten en hierdoor de waarde weten wat beweging met je doet.

Door een andere manier van eten in combinatie met o.a. Powerwalking ben ik 13 kilo lichter. Yes eindelijk een hele nieuwe garderobe. Welke vrouw wil dat nou niet!!!!!! Sorry heren ;-) jullie mogen ook wel een nieuwe garderobe als je zoveel afvalt. Nog een paar kilo en dan zit ik op mijn streefgewicht. Dan ga ik de balans zoeken om niet nog meer af te vallen. En gelukkig is Herriet die tips en adviezen kan geven om te zorgen dat ik op dat streefgewicht zal blijven.

Herriet bedankt voor de hulp. En uiteraard alle mede Fit & Slankers en Powerwalkers voor altijd de gezellig lessen en het bewegen met z’n allen. Je staat er niet alleen voor. Met de groep krijg je alles voor elkaar.