Trots op mezelf!

-/- 18,6 kilo

De afgelopen jaren ging ik steeds een beetje in gewicht omhoog. Aangezien de kleding tegenwoordig zo ontzettend super super stretch is valt het jezelf eigenlijk amper op. Een weegschaal gebruikte ik eigenlijk nooit (mijn kleren passen toch nog!) Op een gegeven moment zei mijn zus: Is er iets met je? Je hals is zo dik aan het worden. Vanaf dat moment ging de knop om.

Ik heb me opgegeven voor de cursus “Fit & Slank” op aanraden van enkele vriendinnen. Het moest wel te combineren zijn met mijn gezin en tijd en zodoende kwam ik uit bij Anja Bastings. De cursus werd gegeven in Weert.

De eerste cursus heb ik nog geannuleerd, omdat het me “teveel gedoe leek”. Ik ben gestart met “Fit & Slank in 8 weken”. Geen dieet en weekmenu’s maar m.b.v.  de methode van “de regel van 3” en “7 afspraken”  een gezond eetpatroon ontwikkelen. Ik heb mijn eetgedrag weten te veranderen door denk- en eetpatronen en vooral gewoontes te doorbreken.  Ik heb geleerd keuzes te maken . Doordat ik zoveel minder suikers eet, is mijn energielevel stukken beter. Sporten is echt niet mijn ding. Ik probeer wel iedere dag te fietsen of te wandelen. En…… September 2019 ga ik de Mont Ventoux beklimmen.

Na “Fit & Slank in 8 weken” heb ik de cursus " Een leven lang" gevolgd.  Na deze cursus ben ik gestopt met wekelijks Fit & Slank te bezoeken. Nu ga ik ter controle voor de maandelijkse weegmomenten.  Ik ben supertrots op mezelf. Dankzij de wekelijkse peptalks van Anja en het afnemen van mijn gewicht ben ik nu -/- 17 kg kwijt.

Ik kan weer kleren kopen die ik leuk vind en hoef niet op te letten of overtollige kilootjes bedekt zijn. Ik krijg van mijn omgeving alleen maar positieve reacties. Dit motiveert om het vol te houden. Groetjes Gerrie 

Fit & Slank coach Anja Bastings uit Weert, Geldorp en Heeze