Silvia -10 kg

“Het is voorjaar 2021 nu dat we door de Corona weer wat meer mogen is het ook niet zo gek dat we weer eens lekker gaan uiteten, een terrasje pakken en genieten van een heerlijk speciaal biertje met een lekkere borrelplank. En eerlijk gezegd was het niet anders dan we al deden alleen kon het nu weer buiten de deur.

Mijn man bereid de lekkerste dingen op zijn kamado barbecue dus het was ook in de Corona tijd ieder weekend wel feest met lekker eten en drinken. Voor mij zelf had ik al weer een paar keer een dieet boek gepakt en na 2-3 weken gooide ik het weer aan de kant, het lukte me niet. Het frustreerde me want nu juist in deze corona periode leek het me zo gemakkelijk. Geen feestjes, geen restaurants open hoe gemakkelijk kan het zijn…..dacht ik. Ook het sporten zat niet mee, wel open, niet meer open, enthousiast weer thuis aan de gang om vervolgens dit na 2 weken weer op te geven. Ik was moe, niet fit, m’n kleding zat strak en werd er moedeloos van. Juist nu de zomer aan brak kon ik er vanwege de ongemakken niet van genieten. Vrienden van ons hadden al eerder meegedaan met Fit & Slank waarbij hun hele goede resultaten hadden geboekt. En ergens droomde ik daar ook al van maar alleen lukte het me niet. In onze vakantie melde ik me aan bij Fit & Slank 6 september startdatum… mooi dacht ik want het moet ook niet al te lang meer duren, dit was meteen na onze zomervakantie. Vervolgens verlengde ik weer mijn sportabonnement weer naar 2x in de week. 

Ik was vastberaden ik ga dit even doen! En met succes…! Vanaf dag 1 dat ik bij Evelien ben geweest was mijn mind al om, ik werd weer fit, vrolijk, voelde mij gezond en zat weer lekker in m’n kleding. Nu na 8 weken zit de cursus Fit & Slank in 8 weken erop en ben ik 10 kilo kwijt. Ik wil nog een aantal kilo afvallen en ben er nu ook van overtuigd dat dit mij zonder Evelien ook gaat lukken, ze is een goede coach geweest en de Fit & Slank methode zit er goed in. Evelien bedankt!”