Raymond

30,7 kilo minder

Als vrachtwagenchauffeur met werkdagen die ergens tussen 4 en 5 uur in de ochtend beginnen en een ongezond eetpatroon, kwam het dagelijks voor dat ik rond de middag mijn broodtrommel leeg had maar ik nog honger had.
Dan zijn tankstations je grootste vriend.
Dagelijks stopte ik dan voor een broodje, koekjes, chips, chocolade, enz. Kortom alles wat zoet, vet en veel was ging mee de cabine in en haalde het einde van de rit niet.
Overgewicht heb ik altijd wel gehad maar de kilo's werden elk jaar steeds meer. Na heel wat diëten geprobeerd te hebben had ik er niet veel vertrouwen meer in om ooit nog eens van de vele extra kilo's af te komen. Totdat ik een facebook advertentie zag van My35 Sittard-Geleen.

Mijn interesse was gewekt door het lezen van diverse succesverhalen van ander sporters die op de Milon cirkel sporten in combi met de cursussen van Fit & Slank.

En dit werd ook mijn succescombi!
De goede begeleiding van My35 op het sportieve vlak is zeer prettig. Er wordt goed gelet of je niet te zwaar sport maar ook niet te licht...
De cursussen van Fit en slank, gegeven door Ger Deckers, die met veel passie, duidelijk uitleg geeft op het gebied van voeding en alles eromheen, zorgde ervoor dat ik van 138.2kg naar 107.5kg ging. Maar liefst 30.7 kg eraf in 16 weken.

Ik ben een stuk fitter en voel me de hele dag door energieker. Kwaaltjes zoals hoofdpijn, pijnlijke knieën bij koud weer en vermoeidheid zijn verleden tijd.

Ger bedankt voor je enthousiaste en soms kritische manier van cursus geven. 1000 maal dank....