Nathalie -/- 20 kilo

Super blij

In het begin van het nieuwe jaar zag ik een advertentie in het plaatselijke nieuwsblad in Geldrop van Fit & Slank. Inmiddels had ik de hoop om af te vallen eigenlijk wel opgegeven. Maar toch sprak Fit & Slank mij aan. Als ik niet zou afvallen, dan zou ik in ieder geval een gezonde(re) levensstijl ontwikkelen. Na wat getwijfel besloot ik me gewoon aan te melden. Een nieuw jaar, een nieuw begin, zo dacht ik.

De eerste twee weken waren best lastig. Hoofdpijn, beroerd.. Allemaal omdat ik alle 'fatale' voeding moest laten staan. Na dat eerste begin ging het bijna vanzelf. Ik voelde me fitter en de kilo's vlogen er echt af.

Inmiddels ben ik ruim 20 kilo af gevallen. Zelf was me dit nooit gelukt. Ooit eens een paar kilo met veel moeite. Omdat ik me steeds fitter voelde worden, was volhouden geen probleem. Zeker ook door de support van mijn medecursisten en de hulp van Anja! De 7 Afspraken zijn duidelijk en ik hoef me gelukkig niet aan allerlei ingewikkelde eetschema's houden. Ik kan zelf bepalen wat ik eet, zolang ik 'de Regel van 3' volg.

Ik ben blij met mijn resultaat tot nu toe. Na de zomer ga ik nog even door om ook die laatste kilo's eraf te krijgen. Fit & Slank heeft mij zeker geholpen! Dank je wel Anja