Mirjam 11 kilo

In 7 weken

Je kent het wel, je voelt jezelf veel te zwaar en wil graag weer gaan afvallen maar hoe zet je die knop toch weer om? Ik heb heel lang zo rondgelopen, van alles geprobeerd maar niets gevonden waar ik me goed bij voel.

Op het werk werd de cursus Fit en Slank aangeboden en aangezien ik daar positieve verhalen over had gehoord, heb ik me hiervoor opgegeven. Wat een (h)eerlijke no-nonsense cursus  is dat zeg, van het begin af aan was ik gemotiveerd. Niks geen moeilijke recepten/combinaties/pillen of shakes, maar een heldere uitleg over voeding. Eigenlijk is de basis van de cursus heel simpel door het volgen van “de Regel van 3 en de 7 Afspraken”.

Met plezier heb ik elke week de cursus bijgewoond waarin telkens andere onderwerpen werden besproken. De kracht van Anja is dat ze je leert nadenken over wat je allemaal bewust en onbewust eet of drinkt. Ze zei nooit dat je iets niet mocht hebben, maar ze liet je wel nadenken over de keuzes die je hebt. Door haar manier van coachen en heldere/eerlijke kijk op alles heb ik mijn “knop” gevonden. In 7 weken tijd ben ik 11 kilo afgevallen en ik voel me echt energieker en evenwichtiger. Het voelt voor mij niet als het volgen van een dieet maar het is mijn manier van leven geworden. Ik vind het zelfs jammer dat de cursus inmiddels is afgelopen, maar hopelijk komt er een vervolg cursus.

Anja, ik wil je heel erg bedanken dat je me hebt weten te inspireren en weer op weg hebt geholpen. Je hebt er voor gezorgd dat ik weer bewust met eten/drinken bezig ben en dat voelt hartstikke goed!

Groetjes Mirjam