Mary Wijnhoven

21,6 kilo

Na 3 cursussen 21.6 kg gelukkig eraf!

Anja vroeg mij na de laatste bijeenkomst van 'een leven lang' om een stukje te schrijven. Ik ben bij Anja begonnen met de eerste cursus in 8 weken' op 31 mei 2017. Ik kwam net van een paar dagen aan zee in Noordwijk , terug! Was dáárvoor al bij mijn huisarts geweest i.v.m. me niet lekker voelen en te hoge bloeddruk! In mijn privé situatie heb ik de afgelopen 5 jaar veel meegemaakt emotioneel! ( verlies van mijn eigen dochter, schoonmoeder en mijn zwager) Veel onregelmatig eten en verkeerd, veel pasta's , friet etc. De huisarts wees mij op de cursus Fit en Slank van Anja Bastings en ik kreeg een folder mee. Nou die had ik al eens weggegooid maar na de tweede controle van hoge bloeddruk nam ik de folder opnieuw mee!

Ik pakte de telefoon met lood in me schoenen om Anja op te bellen om me op te geven. Boem, de volgende dag kon ik meteen beginnen! Het sprak me meteen aan om in groepsverband 'een paar 'Kilootjes ' af te vallen!! Nu, op 20 December, ben ik 21.6 kilo afgevallen! Met zeker de regelmaat van 3 hoofdmaaltijden en 3 tussendoortjes  en alle adviezen heb ik het een en ander moeten veranderen in mijn leven met een onregelmatige baan in de kraamzorg! Daar is het altijd feest één beschuit met muisjes mag nog wel, maar verder op de dag mijn eigen maaltijden meenemen en niet meer altijd de verse broodjes! Met zeker 3x fitnessen en zwemmen in de week vlogen de 'kilootjes! eraf! 

De zomervakantie kwam er aan en ik ben gewoon verder gegaan.  Nu probeer ik op eigen houtje door te gaan en als ik weer wat steun nodig heb, dan weet ik Anja te vinden!

Anja, ik wil je bedanken voor alle steun, gezelligheid van deze groep en zeker dat het met jouw ondersteuning om een paar 'kilootjes' (21,6) af te vallen, is gelukt! Ik voel me een stuk beter en ik krijg veel positieven reacties dat mensen het nu wel zien!

Mary Wijnhoven: De foto op strand is van 23 mei 2017 en de tweede foto van 20 december 2017. Wil jij dit ook doe dan ook een cursus Fit & Slank.