Mariska - 6,5 kilo

Eet nu meer dan voor de cursus

“Ik kwam de cursus Fit en Slank op Facebook tegen en besloot toen dat de knop om moest. Omdat ik me niet happy voelde in mijn lijf en ik wel een steuntje in de rug kon gebruiken, heb ik me ingeschreven voor de cursus van Evelien Mertens in Nederweert. Tijdens deze cursus van 7 weken (8 lessen), ben ik 6,5 kilo afgevallen. Ik ben heel erg blij, want het begin is gemaakt!

Ik ben veel gezonder gaan eten en meer gaan bewegen. De regel van 3 en de 7 afspraken werken voor mij heel goed. Door de 6 eetmomenten per dag heb ik weinig tot geen behoefte om te snoepen en dat was juist voor mij de belangrijkste reden om me in te schrijven. Ik heb geleerd dat je heel erg lekker kunt eten als je aan het lijnen bent. Misschien eet ik nu zelfs meer dan eerst, maar wel veel gezonder!

Evelien geeft op een leuke en spontane manier les. Ze geeft goede tips en lekkere menu's om te maken. Met vragen kun je altijd bij haar terecht. Echt een aanrader dus! Wil je afvallen, maar twijfel je nog? Fit en Slank heeft me echt geholpen met het zetten van de eerste stappen! Nu de cursus is afgelopen ga ik het zelf verder proberen. Groetjes Mariska”