Mara - 12,5 kilo

Ik ben toch wel heel trots

Lees hier het mooie verhaal van deze stralende vrouw!:
"Na mijn zwangerschap (en stiekem ook al een beetje ervoor) slopen door het "goede bourgondische leven" de slechte gewoontes steeds meer erin. Met deze slechte gewoontes helaas ook de kilo's.

Voordat ik met Fit & Slank met Roos Derckx begon, was ik er van overtuigd dat ik dit gevecht toch echt helemaal alleen moest doen. Maar waarom moeilijk doen als het samen kan in groepsverband?!

Door alle inzichten die ik heb verkregen m.b.t. voeding maar ook tot de keuzes die ik maakte, ben ik mij tijdens de cursusdagen steeds bewuster geworden van mijn levensstijl. De Fit & Slank methode laat je inzien dat je door anders te kiezen successen kan behalen!

Door deze successen ben ik lekkerder in mijn vel komen te zitten en ook die broek op de onderste plank van de kast zit eindelijk weer zoals hij hoort. Verder weet ik nu dat ik, ook met alle gezelligheid en bourgondische momenten met vrienden en familie, aan mijn doelen kan blijven werken en deze kan behalen! 
-There is no elevator to success, you have to take the stairs-

De weegschaal gaf gisteren 12,5 kilo minder aan dan midden januari. Ik ben toch eigenlijk wel heel erg trots. Dankjewel Roos.