Lia

Iedereen kan het als je dit echt zelf wilt!

Mijn naam is Lia Martens ben 32 jaar en kom uit Deurne. 

Tot afgelopen jaar heb ik in Heeze gewoond na een bewogen jaar kwam ik ruim 10kg aan wat niemand prettig vind, maar ach je gaat steeds meer voor jezelf de grens verleggen. Als ik.......weeg dan moet ik er echt wat aan gaan doen maar voor je het weet ga je ook die grens over en dan......

Ik vond een nieuwe leuke Job waar ik mijn energie uithaalde en een geweldig lieve bazin trof die met mij samen naar Anja wilde gaan om samen de kilo's aan te pakken! Ze ziet er zelf super uit dus waardeerde dit enorm dat we samen gingen. Zelf kende ik Anja al heeeeeel lang. Voorheen was ik werkzaam op een sportschool in Someren waar ik de ruimte gereed maakte voor Fit & Slank. (nooit gedacht destijds dat ik er nog eens zou zitten)

Maar op 21 januari 2015 zat ik er zelf! En wat ben ik dankbaar dat ik deze stap heb gezet!

 

De cursus heeft me heel veel geholpen en op het juiste pad gebracht, want uiteindelijk moet je het zelf doen!

JIJ moet dit zelf 100% willen en niet met smoesjes aankomen! Ja maar ik had ... verjaardagen, nee want tenslotte is het jouw keus wat je neemt op een feestje!

Anja heeft mij perfect in laten zien dat het bestaat uit het maken van keuzes elke dag weer! Iedereen kan het met de goede handvatten die meegegeven worden tijdens de cursus en de zo pakkende en bijblijvende verhalen en voorbeelden die ze benoemt!

De peptalks waarmee je weer een nieuwe week in kan gaan en ervoor gaat. De Regel van 3 is zo fijn en als je eenmaal structuur hierin toepast, zo goed vol te houden! En ja, ook nu kan ik nog steeds lekker koken en eten, want het is van belang dat je ervan geniet!

Ik ben nu bijna een jaar verder en 16.7 kg lichter! Zit super lekker in mijn vel en ben Anja Bastings met haar fijne lessen super dankbaar. TOPPERTJE! !

Iedereen kan het als je dit echt zelf wilt! Kom uit die cirkel, maak voor jezelf de juiste keuzes en je zult resultaat behalen, je steeds beter voelen en meer gaan stralen!

Danke je wel  Anja Bastings.