Jolanda -16,5 kilo

Al zo blij!

Afgelopen zomer zijn we met de familie gezellig een dagje naar de dierentuin geweest. Na afloop de dag afsluiten bij de Mac Donalds, dat is traditie. We zaten gezellig met z'n allen buiten aan een picknicktafel te eten en te kletsen. Mijn man maakte een foto van ons allemaal, altijd leuk voor in het fotoboek toch!?.
Totdat ik de foto zag...... Ik zag mezelf daar zitten en dacht....... wow dit kan echt niet. Dit was zo confronterend dat ik dacht dit wil ik niet!!
In september ben ik begonnen met Fit en Slank.

De eerste les bij Anja was interessant, ik heb veel opgestoken en daar is me duidelijk geworden dat er 2 groepen voeding zijn, nl. vitale voeding en fatale voeding.
Ik realiseerde me dat ik toch best veel fatale voeding at. Daar ben ik na de eerste les van de cursus meteen mee gestopt.
Ik doe nu veel bewuster boodschappen. En waar ik zo blij van word is dat je zo lekker kan variëren met vitale voeding. Ik kook zo lekker en neem er de tijd voor en dat geeft mij zo'n fijn gevoel! 6 eetmomenten op een dag is perfect daardoor heb ik ook helemaal geen honger.
Ja natuurlijk heb ik ook ooit momenten dat ik verlang naar iets van fatale voeding. En dan pak ik dat ook maar dan ga ik wel voor mijn eerste keus en daar geniet ik dan ook 100% van! Ik ben nu ruim 15 kg afgevallen en voel me fitter en heb meer energie!
En de complimenten die ik krijg daar geniet ik van. Fit en Slank laat je stralen!
Ik ga zeker door met deze leefstijl. Graag wil ik er nog 15 kg af en dat gaat mij lukken!

Anja, bedankt voor jouw support!!