Jessie

Dank je wel! 36 kilo afgevallen

Een jaar geleden ben ik bij Anja begonnen met de cursus. Hier had ik verschillende redenen voor. Maar de twee belangrijkste redenen om af te gaan vallen waren dat ik een bruiloft in het vooruitzicht had en vanwege mijn gezondheid. Mijn man en ik hebben namelijk een kinderwens maar door mijn overgewicht had ik geen regelmatige cyclus. Dit heeft zich dankzij het afvallen herstelt en is mijn cyclus nu weer wel regelmatig.

Toen ik met de cursus begon was mijn gewicht 114 kg. Veel te veel dus. Dat ik zo zwaar ben geworden sloop er langzaam aan in. En dan zie je ineens foto's van de zomervakantie. Dat was wel even schrikken. Er moest iets gaan gebeuren. Ik zag een advertentie in de krant en heb me aangemeld. Bij Anja.
Ik had er wel mijn twijfels over. Waarom zou dit wel gaan werken? Maar als je na enkele weken al resultaat ziet motiveert dit om verder te gaan.
Ook Anja motiveerde mij ontzettend omdat ze me ook echt het gevoel gaf "dit kun jij". Ook ben ik erbij gaan sporten. Al snel moest ik naar de winkel om kleding in kleinere maten te gaan kopen.

Nu een jaar verder ben ik 36 kg afgevallen. En op 18 september ben ik getrouwd in een jurk waar ik me ontzettend gelukkig in kon voelen.
Ik ben er voor mijn gevoel nog niet helemaal, dus ik ga nog even verder met de cursus maar ik heb er alle vertrouwen in dat ik er wel kom.

Groetjes
Jessie