Janine - 9 kilo

Weer veel energie

Ik ben Janine, 25 jaar en werk als pedagogisch medewerker in de kinderopvang. Sinds 2019 woon ik in mijn eigen appartement. Dan moet je ineens alles alleen doen, dus ook koken. In het begin is het leuk om allerlei recepten uit te proberen maar dat vervaagt en dan grijp je te snel naar eten wat makkelijk klaar te maken is, en vaak niet zo gezond. Ik voelde de kilo’s eraan komen...

Tijd om in te grijpen dus! En daar kwam het berichtje op facebook voorbij om je aan te melden voor een nieuwe cursus van Fit & Slank. Ik dacht, ik doe het gewoon! 

De cursus startte voor mij midden in de Corona periode. Ik zat veel thuis dus had ik alle tijd om mij te richten op mijn nieuwe leefstijl. Door de Regel van 3 en de 7 Afspraken had ik ineens wel een houvast wat betreft voeding. Ik kreeg ritme in mijn dag en wist wat ik wel en niet mocht eten. De lessen van Anja waren leuk en heel interessant. Ze wist je elke keer weer op te peppen om een nieuwe week in te gaan. 

In het begin was ik streng voor mezelf. Ik had een doel voor ogen en wilde er voor de volle 100% voor gaan. Inmiddels ben ik 9 kg kwijt. Ik ben trots op mezelf en krijg veel complimentjes uit mijn omgeving. Dat motiveert.

Ik gun mezelf nu af en toe wat lekkers. Dit doe ik heel bewust en dan smaakt het nog beter! Ik voel me zoveel fitter door de gezonde/vitale voeding en het sporten. Ik heb weer de energie om van alles te gaan doen. 

Groetjes, Janine