Ivonne Lemkens - 15 kilo

Bedankt Anja en Fit & Slank

Hoi, ik ben Ivonne Lemkens-Kusters uit weert, -15kg.

Beetje bij beetje werd ik ongemerkt steeds zwaarder, ooit had ik er wel iets aan gedaan maar dit hield geen stand. Begin dit jaar wilde ik er iets aan gaan doen. Ik had al vaker van Fit en Slank gehoord en besloot ik me op te geven. Het eetpatroon de Regel van 3 sprak me wel aan. Ik kwam er achter dat ik eigenlijk te weinig at en niet gevarieerd genoeg. Ook het “gewoon”mee eten met het gezin vond ik fijn.

Geleidelijk aan viel ik af en ging ik ook sporten, bootcamp en zumba en ik pak steeds vaker de fiets. Bij de bijeenkomsten hadden we leuke clubjes die elkaar opbeurden en goede tips gaven. De informatie en lekkere recepten van Anja helpen je ook goed om door te zetten. De peptalks die je krijgt zorgen er weer voor dat je er een week tegenaan kunt gaan, echt super fijn van Anja. Je leert echt bewust en met aandacht met je eten om te gaan, ook het genoeg water drinken gaat me goed af. Het wordt nog leuker als je omgeving het begint te zien en je fijne complimenten geeft dat je er goed uit ziet.

Na 22 weken ben ik 15 kg lichter,  maar ik wil er nog wat meer af. Het zal in de vakantieweken wel wat moeilijker worden maar ik zet door. Alvast bedankt Anja, tot na de vakantie