Inge Sprenger 30 kilo

De eerste stap was het moeilijkst.

Telkens liep ik in de sportschool langs de banner van Fit en Slank met diverse gedachtes: zal ik gaan bellen? Ik, ik kan dat zelf, tenslotte sport ik al!
Toch wilde de weegschaal niet omlaag.
Een maandagochtend in mei 2015 was voor mij de maat vol. Met frisse tegenzin heb ik Fit en Slank coach Brigitte Lemmen opgebeld! Nu kon ik niet meer terug!

Op internet las ik de succesverhalen van andere cursisten en kon me maar niet voorstellen dat ook ik dat punt kon bereiken.
Vanaf die eerste spannende les (op de weegschaal, jezelf voorstellen in een groep met 'vreemde' mensen en toegeven dat ook jij niet fit en slank bent) begon een mooi gevecht.
Met de regels en handvatten van Fit en Slank viel ik echt af, ik had geen honger en het is heel goed vol te houden! Gewoontes werden doorbroken en ik merkte al snel fitter te worden.
De Regel van drie en de 7 afspraken zijn hele 'normale' richtlijnen waardoor je voor andere gezinsleden niet anders hoeft te gaan koken.
Inmiddels heb ik 2 cursussen gevolgd onder begeleiding van Brigitte Lemmen en ben ik in 7 maanden maar liefst 30 kg afgevallen. Voorlopig blijf ik onder begeleiding van Fit en Slank deelnemen aan vervolgcursussen omdat ik mijn einddoel nog niet bereikt heb.
Doordat het een moeilijk proces blijft vind ik het fijn om op maandagavond samen met medecursisten te praten over valkuilen en ervaringen. Het geeft energie en nog meer motivatie om door te zetten!

Durf jij ook die eerste stap te zetten?

 

Fit & Slank coach Brigitte Lemmen