Ik ben Marjan, 49 jaar.

De regel van 3 en 7 afspraken zijn zo helder!

Afgelopen jaar te maken gehad met behoorlijke gewichtstoename. Ik kende mijzelf niet, voelde me pafferig, was nog nooit zo zwaar geweest, was totaal niet fit en energiek, hardlopen ging voor geen meter. Enfin ik kwam in een negatieve spiraal terecht. Ik probeerde daarna op mijn voeding te letten, maar zag door de bomen het bos niet: wel of geen brood?, wel of geen koolhydraten?,… 

Mijn doel was niet echt te lijnen maar door de juiste voeding en juiste voedingspatroon mij fitter en energieker te voelen en daarbij ook overbodige kilo’s te verliezen. Met name wilde ik duidelijkheid over hoe en wat een gezonde levensstijl is. Via de duidelijke  regel van 3 en 7 afspraken zat ik snel in een prettig eetpatroon. Heel makkelijk in het gewone leven uit te voeren, ik hoef niet apart te koken o.i.d. De kilo’s gingen er af ( in 8 weken ruim 7,5 kilo) en wat ik heel belangrijk vond: Ik begon me fitter te voelen. Tevens is bewegen/sporten een belangrijk onderdeel van het programma.

Ik heb het als heel prettig ervaren: de duidelijkheid, de rust en de eenvoud. Ik ben heel blij dat ik de stap heb gezet en het plan van Fit en Slank gevolgd heb. Het gaat om keuzes maken. En als ik nu kies voor een glas wijn of taart, geniet ik ervan, daarna weer aan de slag met het plan. De  regel van 3 en 7 afspraken zijn zo helder!