Hallo ik ben Sanne

Een fijn en opgeruimd gevoel

Hallo ik ben Sanne van Gorp

Al een paar jaar had ik ‘’overgewicht’’ en was ´´te´´ zwaar ik heb de afgelopen jaren ook vele dieetpogingen gedaan om af te vallen maar geen van deze pogingen leverde het gewenste resultaat op. Dit ging vaak even goed en daarna zakte ik weer ´´terug´´ in mijn oude eetpatroon. Toen ik de kans kreeg om vanuit mijn werk (kinderopvang Nummereen) een cursus te volgen bij Fit en Slank, dacht ik meteen deze kans moet ik pakken….! Samen met mijn vriendin Janneke zijn we gestart bij Anja van Fit & Slank in Eersel.

In september 2016 ben ik gestart met de 1ste cursus bij Anja, de weegschaal gaf aan 86 kilo en de knop ging om. Ik dacht nu is het echt genoeg en moet ik er echt iets aan gaan doen! Meteen ging er door mijn hoofd dat wordt streng afvallen en streng voor me zelf zijn! Maar dit is me echt meegevallen! De methode van Fit & Slank is eigenlijk heel eenvoudig en voltehouden! Je eet normale en gezonde producten en je houdt je aan de regel van 3 en de 7 afspraken. Daarbij ben ik ook intensief gaan sporten. Dit was de laatste jaren op een laag pitje en dit heb ik nu weer opgepakt op een manier waarbij ik me prettig voel! Ik wilde aan het eind van de 1ste cursus 10 kilo afgevallen zijn. Dit is me dan ook gelukt! In het begin was het wel zwaar maar de discipline was er om het vol te houden! Ook heb ik veel steun gehad aan mijn collega’s en mijn vriendin die ook mee deed aan deze cursus! De lessen van Anja waren zeer interessant en motiverend om door te gaan! Daarna dacht ik; ik ga nog een vervolg cursus volgen om sterker in mijn schoenen te staan. Na deze 2 cursussen ben ik in het totaal 16 kilo afgevallen en mijn doel was om na deze 2 cursussen 15 kilo kwijt te zijn. Conclusie mijn doel bereikt voor de cursus!

Ik wilde er nog een paar kilo af en dit heb ik dan ook nog zelf gedaan! Nu begin Februari heb ik mijn einddoel behaald en ben ik op mijn streefgewicht 22 kilo lichter!! Wat een fijn en opgeruimd gevoel is dat!

Anja heel erg bedankt voor jou inzet tijdens en na de cursussen!

Groetjes Sanne