Eveline - 10 kilo

Ik ben zo blij...

"Ik ben zo blij dat ik deze stap heb gezet"

"In oktober ben ik gestart met Fit & Slank. Op aanraden van 2 vriendinnen ben ik samen met hun begonnen met de Fit & Slank cursus bij coach Roos Derckx.

In het begin was ik er vrij nuchter onder en dacht ik: "Tja proberen kan altijd". Ik verwachtte namelijk eigenlijk niet dat dit mij zou lukken. In het begin was het soms niet altijd makkelijk en ook gaande weg komen er vele uitdagingen op je pad, zoals feestjes en weekendjes weg. Maar door de goede keuzes te maken en toch ook te blijven genieten is het mij gelukt.

Nu bijna 4 maanden later en 10 kilo lichter kan ik zeggen dat ik zó blij ben dat ik deze stap gezet heb. Fit & Slank heeft me echt geholpen om mijn eetpatroon en leefgewoontes op een goede, gezonde en bewuste manier aan te passen. Mijn doel heb ik nog niet gehaald maar voel me zoveel fitter, energieker en beter in mijn vel dat het uiteindelijke gewicht ook zeker goed gaat komen.

Mede door mijn vriendinnen en Roos ben ik gekomen waar ik nu sta. Roos weet je echt te motiveren en is zo optimistisch en enthousiast. Echt top!

Dankjewel lieve vriendinnen en Roos dat jullie mij zo gesteund hebben. Zonder jullie had ik het niet gekund!

Groetjes,
Eveline"

Dank voor je mooie verhaal Eveline! Je doet het waanzinnig goed! Jouw nieuwe doel ga je met jouw enthousiasme en positieve mindset zeker halen én behouden! Tot woensdag in de cursus! Groet Roos