Erica 61 jaar

Afvallen bij medicijngebruik?

Afvallen bij medicijngebruik?Ik dacht niet dat het kon……… 

Ik wil graag mijn ervaring vertellen over afvallen met Fit & Slank coaching.

Ik ben Erica en ik ben 61 jaar oud. Ik was toen ik jong was nooit te zwaar hoewel ik ook nooit echt heel dun ben geweest, gewoon normaal gebouwd zeg maar. In de loop van de jaren zijn er toch kilo’s bijgekomen (oa door stoppen met roken) en bovendien heb ik ca. 10 jaar geleden een psychiatrische aandoening gekregen waardoor ik psychofarmaca moest slikken. Die medicijnen gebruik ik nu ook nog. Ik wilde heel graag wat gewicht verliezen maar mijn behandelend arts vertelde dat dit best lastig zou zijn omdat de medicijnen als bijwerking hebben dat je overgewicht ontwikkelt. Mijn eerste meting: gewicht 80 kg, BMI 27. Mijn eetpatroon was onregelmatig en ik at soms veel te veel en soms te weinig. Er moest dus meer regelmaat in komen. Mijn vetpercentage was ook te hoog (40%). Ik ging aan de slag met de regel van 3 en de 7 afspraken en gaandeweg verloor ik gewicht! 

Na 8 weken ben ik 7 kg kwijtgeraakt en mijn BMI daalde naar 24,7. Ik was erg blij en trots dat ik ondanks mijn medicijngebruik toch kan afvallen op een gezonde manier. Ik heb geleerd hoe ik een gezond en regelmatig eetpatroon kan volgen. Fit & Slank is echt niet ingewikkeld en ik ben verbaasd hoe makkelijk ik de regels kan volgen.

Ik voel met super een ik vertel mijn succes aan alle kennissen en vrienden om me heen en adviseer iedereen die wat kilo’s wil afvallen om een Fit & Slank coach te zoeken!

Ik ga nog even verder tot mijn streefgewicht is bereikt en zal mijn arts ook op de hoogte stellen van dit succes en van Fit & Slank!

Met vriendelijke groet, Erica de Groot