Debby - 5 kilo

EEN MOOI RESULTAAT & ‘N NIEUWE HOBBY

Het leek mij altijd al leuk om te gaan boksen maar ik was er niet mee bekend dat boksfit in de buurt werd gegeven. Ook had ik eigenlijk al genoeg hobby’s. Zo tenniste ik 1x in de week, liep ik 2 tot 3x per week hard en probeerde ik af en toe ook nog te golfen. Daarnaast heb ik ook nog een drukke baan.

 

Maar toen daar het bericht van Roos voorbij kwam om de cursus Fit & Slank te gaan volgen in combinatie met lessen boksfit was ik direct om. Niet alleen boksen leek mij leuk maar ook wilde ik graag weer meer structuur in mijn leven met betrekking tot mijn eten (en ja ook graag een paar kilo afvallen). Zo gingen we circa 8 weken geleden aan de slag.

 

Lieve Roos heeft weer structuur in mijn eetpatroon aangebracht waardoor ik weer bewuste keuzes maak. Dat heeft er toe geleid dat ik mij weer veel fitter voel en ruim 5 kilo ben afgevallen. Roos laat ik nog niet los, zij fungeert voor mij als een coach met betrekking tot eten en dat gun ik mijzelf.

 

Ook ben ik ontzettend enthousiast over de Boksfit lessen. Ik probeer nu 2x in de week te gaan boksen en merk duidelijk resultaat na 8 weken.

 

Kortom voor mij heeft de cursus Fit & Slank in combinatie met boksfit een mooi resultaat opgeleverd.

 

Groetjes,

Debby