Cindy

22,7 kilo afgevallen

Ik ben Cindy van der Lans, 33 jaar en moeder van 2 kindjes. Ik ben door mijn zwangerschappen erg veel aangekomen en al 10 jaar bezig om af te vallen op allerlei manieren. Ik kreeg steeds meer last van misselijkheid, pijn in mijn maag tot aan braken aan toe. Vele onderzoeken volgden maar er kwam niets uit. Ik zat steeds slechter in mijn vel en  mijn overgewicht maakte het er niet beter op.

Een jaar geleden besloot ik om naar de huisarts te gaan. Ik was er helemaal klaar mee. Wat vond ik dit eng zeg. Maar ik ben nu zo ontzettend blij dat ik die stap gemaakt heb. Ik begon mijn leefstijl te veranderen, ben meer gaan bewegen en het belangrijkste ik ben anders gaan eten. Gezond en toch ook gewoon lekker eten. Ik viel af, ik voelde me steeds fitter worden. En wat zo fijn was al mijn klachten zijn verdwenen en ik begon me steeds prettiger te voelen.

Nu een jaar later ben ik 22.7 kilo afgevallen en volg nog steeds de cursus van Fit & Slank. Ga nog steeds sporten. En voel ik me veel gelukkiger. De cursussen van Fit & Slank hebben echt mijn leven veranderd. Ik voel me fit, veel zekerder over mezelf. Fit en slank heeft mijn leven en leefstijl veranderd. En daar ben ik ontzettend dankbaar voor. Het is goed vol te houden. En je mag voldoende eten. Ik ga voorlopig nog even door! Ik kan het iedereen aanraden. Groetjes Cindy.