Chantal - 6,5 kilo

Ik was al langere tijd onzeker over mijn lichaam en het ontbrak mij aan zelfvertrouwen én doorzettingsvermogen om te werken aan een gezondere leefstijl. Ik was heel bang dat het mij toch niet ging lukken en dat het eindresultaat tegen zou vallen. Ik heb lang getwijfeld of ik me zou opgeven voor ‘Fit & Slank in 8 weken’. Uiteindelijk heb ik de stap gewaagd en ik moet zeggen: “ik heb er géén moment spijt van gehad!”

Vanaf het allereerste moment geeft Evelien je een vertrouwd gevoel, is ze oprecht geïnteresseerd en stimuleert ze je op een positieve manier om te werken aan een gezonde leefstijl. Tussen de cursusdagen door is ze makkelijk bereikbaar, biedt ze een luisterend oor en stuurt ze motiverende peptalks.

Door de cursus heb ik veel meer inzicht gekregen in het belang van gezonde voeding én beweging, maar weet ik ook waar mijn valkuilen zitten en hoe hiermee om te gaan. Inmiddels heb ik een veel gezondere leefstijl ontwikkeld die goed vol te houden is, niet alleen voor mezelf maar ook voor mijn hele gezin. En niet onbelangrijk: ik ben inmiddels 6,5 kilo afgevallen! Zelfs mijn vriend Michel is 8 kg afgevallen!

Ik heb de smaak nu te pakken en ga vol zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen door om mijn streefgewicht te behalen. Evelien: je weet niet hoe dankbaar ik je ben dat ik al zover ben gekomen. En voor iedereen die wil werken aan een gezondere leefstijl: Geef je op, ik kan het iedereen aanraden!