Bianca - maatje minder

De knop moet om

Ik ben Bianca 31 jaar en moeder van 2 zoontjes.

Midden december 2020 keek ik in de spiegel en werd ik niet vrolijk als ik naar mijzelf keek. Ik dacht "de knop moet om". Na de zwangerschappen verschillende diëten geprobeerd te hebben (wat voor mij vaak maar van korte duur werkte) én het uitstellen van ons huwelijk kwam er ruimte om eens goed te gaan kijken wat ik kon gaan doen om weer blij te worden met mijn lijf. Zo kwam ik op de facebookpagina van fit en slank met Leonie. Ik dacht eerst "weer een dieet, maar nooit geschoten is altijd mis".

Vandaag was mijn laatste dagje van de Personal Coaching en ik heb totaal geen spijt dat ik Leonie heb benaderd. Ik ben in 8 weken tijd bijna 5 kilo kwijt en ik zit weer lekker in mijn vel ik ben blij met mijn lijf en kan weer in de spiegel kijken zonder meteen minpunten te zien. Ik geniet van eten en ben me bewust van alles wat ik in mijn mond stop.

Dit voelt totaal niet als een dieet, maar jezelf bewust worden van wat je eet en keuzes hierin maken. Het ging natuurlijk ook met ups en downs vooral 1 keer in de maand :), maar Leonie geeft goede tips over wat je kan doen bij een dip. Het steuntje in de rug heeft mij super goed geholpen. Het is een hele nieuwe leefstijl die ik nooit meer zou willen ruilen met de leefstijl die ik had in 2020. Ik zou ook echt iedereen aanraden die niet blij is met zijn of haar eet- gewoontes en niet fijn in zijn vel zit om de cursus of Personal Coaching te volgen. De investering die je doet in jezelf is het zeker meer dan waard!!