Astrid

Deze zomer wil ik weer in bikini naar het strand.

Ik ben in november gestart nadat ik een tip had gekregen van een vriendin.

En ik dacht oké daar gaan we weer dit is het laatste wat ik ga doen en dan stop ik er echt met lijnen. Ik had een verschrikkelijk jojo effect heb de gekste diëten gevolgd pillen, injecties, punten tellen, calorieën tellen shakes noem maar op. Helaas ben ik een echte ervaring deskundige op dit gebied. Het gewicht wat ik in een record tempo was afgevallen zat er in een record tempo weer bij maar dan wel een beetje meer als dat het was. Nu in november was ik er helemaal klaar mee en er moest echt iets gebeuren.

Deze zomer wil ik weer in bikini naar het strand.

Het advies van Fit & Slank is zo gemakkelijk de afspraken en de regels waar je je aan moet houden. En het bewust worden van wat je allemaal eet. Ik was best verslaafd aan koekjes vooral met chocolade, maar voor  mij nu geen koekjes meer. En mis ik ze ? Nee beslist niet. Mede door de pep talk van Anja wordt je weer bewust van wat je eet.

In een van de cursuslessen zei Anja: wat eet je eigenlijk als je chocolade neemt? Je neemt een klont boter, een schep suiker en wat cacao poeder en een hoop E nummers. Bah!!! het idee een klont boter en suiker, hierdoor eet ik het niet meer en mis ik het ook niet. En brood dat vind ik ook zo lekker en in heel veel diëten mag dat niet. Nu dus wel en daarom is dit ook een reden dat ik het vol hou. Mijn gezin kan gewoon met mij mee eten dus geen ingewikkelde recepten en dieet gedoe, maar gewoon lekker en gezond eten.

De eerste 8 weken was ik bijna 10 kg afgevallen !! En aan vet was ik wel 44 pakjes boter kwijt. Nou daar schrok ik van, smelt 44 pakjes boter maar eens in een pan? BAH!!

Gelukkig kan ik weer heel veel kleding aan die ik bewaard had. Mijn leuke jurkjes, fijne spijkerbroeken Heerlijk.  IK HEB ZELFS WEER KLEDING GEKOCHT IN EEN GEWONE WINKEL NIET VOOR GROTE MATEN DAAR KAN IK NU VOORBIJ LOPEN. Nu ben ik met het tweede deel bezig en na 4 weken heb ik deze morgen de - 15 KG gehaald op de weegschaal thuis. Ik raad iedereen in mijn omgeving Fit & Slank bij Anja aan en heb al heel wat kennissen en vriendinnen zo ver gekregen om dit te gaan doen. Ook omdat er voor iedereen wel een  Fit & Slank in de buurt is door heel NL.

Super trots ben ik op mezelf en een ding weet ik zeker :deze zomer heb ik mezelf een nieuwe bikini beloofd als ik op mijn streef gewicht ben. En dat gaat lukken en ik ga stralen!!  :) 

Groetjes Astrid