Anniek

Bijna 8 kilo er af

Ik heb al veel gejojoëd in m’n leven. De afgelopen jaren schoot ik van 5 kilo eraf, 10 kilo erbij naar 11 kilo eraf en 18 kilo erbij. Ik kon altijd heel rigoureus veel eten en daarna diëten waar ik bijna niks mocht eten, daar zat nooit een balans tussen.  
Door Fit & Slank heb ik geleerd wat feit en fabel is over voeding en waarom de diëten waarmee ik wilde afvallen écht niet werken. Ik weet nog dat alle kennis van Judith over voeding voor mij als een opluchting voelde:

Ah zoooo, dus dat is met ‘de Regel van 3 en de 7 Afspraken’ wel te bereiken! Bij mij moest er een knop op qua sporten en mindset en daar heeft Judith de juiste steuntjes in de rug gegeven, zoals mij in contact brengen met een trainer en het uitlenen van een boek over emotie-eten.
Ik heb opeens balans! En die balans gun ik iedereen! Soms was het lastig, maar Judith wist me altijd met haar enthousiasme, begrip en geduld weer de handvaten te geven die ik nodig had! Na 4 maanden (en 7,8 kilo lichter!) heb ik nu al veel meer energie en ga ik samen met Judith deze lijn doorzetten totdat ik mijn streefgewicht heb bereikt! Judith, je bent een topper!

Anniek