Vitaliteitsprogramma bij Plus

Samenwerking Fit & Slank en Plus

Fit & Slank is een onderdeel van het vitaliteitsprogramma van de Plus. Hier een mooi verhaal over onze samenwerking op de website van PLUS.

Steeds vaker komt de vraag vanuit bedrijven of wij als gediplomeerde voedingscoaches een bijdrage kunnen leveren aan een Vitaliteitsprogramma binnen het bedrijf of organisatie.

Een mooi voorbeeld hiervan is de samenwerking tussen Fit & Slank Roermond en PLUS Retail Distributiecentrum in Ittervoort. In de afgelopen weken hebben voedingscoaches Brigitte Lemmen en Roos Derckx met succes een programma afgerond met als onderwerp Vitaliteit op de werkvloer.

Dit programma, bestaande uit 4 modules heeft tot doel medewerkers bewust te maken van hun huidige eet- en leefpatroon en aanzetten tot het veranderen cq. optimaliseren van dit eet- en leefpatroon. Met als uiteindelijk doel een fittere en gezondere medewerker.
Dit programma kon op vrijwillige basis, onder werktijd en op kosten van de werkgever gevolgd worden.

Hieronder het artikel dat werd geplaatst op de landelijke website van PLUS over de samenwerking Wil u meer informatie over wat Fit & Slank kan betekenen binnen uw bedrijf of organisatie neem dan contact op met de Fit & Slank.