1e radio Live uitzending Horizontaal

Live uitzending Horizontaal

Talkshow Horizontaal

Donderdagavond 17 november was de 1e Horizontaal, het nieuwe maandelijks praatprogramma van Horizon dat met publiek wordt opgenomen. Anja Bastings van Fit & Slank was samen met een cursist Maria uitgenodigd. Jan de Bruijn ex-cursist van Fit & Slank en nog steeds keurig op gewicht vroeg samen met Mariëtte van Wissen alles over een gezond eetpatroon en leefstijl en de cursussen van Fit & Slank. Maria die nu 55 kg is afgevallen was het bewijs dat de succesvolle methode: “De regel van 3” met de “7 afspraken” echt werken. 
De trotse Maria haalde ook aan dat het groepsproces haar de stimulans heeft gegeven en haar de afgelopen jaren zo heeft geholpen.  

Kijk 24 november op Horizon TV om het verhaal van Maria te zien.

Iedere Horizontaal schuiven er zes gasten aan uit Heeze-Leende, Cranendonck en Waalre. Op 17 november zijn dat Joop Kessels die met hangjongeren een film maakt over hun leven. De groepen Sterk Schoot, Buitengewoon Schoot en Schootitief uit Budel-Schoot houden hun dorp leefbaar en gezellig. Zij vertellen in Horizontaal waarom en hoe ze dat doen.
In gemeente Waalre wordt bezuinigd op cultuur en vertegenwoordigers van twee harmonieën vertellen wat zij van die bezuinigingen vinden.
Ben Pollmann, voorzitter van de stichting dorpshuis Heeze, schuift aan om over het nieuwe dorpshuis 't Perron te vertellen. En gebruikers laten weten of zij positief zijn over het nieuwe onderkomen.
In Waalre is een groep grafpoetsers zeer actief. Waarom ze graven bijhouden, vertellen ze graag aan Horizontaal.

Anja Bastings uit Maarheeze is de Sonja Bakker van Zuid-Nederland. Duizenden kilo's verdwenen met haar dieet. Wat is het geheim van Anja's succes?