Gratis powerwalk

Als je meedoet met de cursus vanaf 16 mei dan kan je onder dat de cursus loopt gratis meedoen met de powerwalk lessen   Dinsdag 19.30-20.15 Fit & Slank en aansluitend om 20.30 pow...

Fit en Slank

Swammerdamlaan 8 , Zwolle


Personal Coaching Instap pakket

Prijs: € 259.00

Opmerkingen:

Op afspraak


Personal Coaching consult

Prijs: € 75.00

Opmerkingen:

Op afspraak


Fit & Slank "in 8 weken"

Dinsdag

Start: 19-03-2024

Tijd: 20:15 - 21:15

Prijs: € 199.00

Opmerkingen:

De cursus data's zijn:

 

Les 1: 19 maart

Les 2: 26 maart

Les 3: 2 april

Les 4: 9 april

Les 5: 16 april

Les 6: 30 april

Les 7: 7 mei

Les 8: 14 mei

 

Voor de cursus is er een mogelijkheid om van 19:00-20:00 mee te doen met de powerwalk lessen ( 8 lessen voor 45 euro)

 

 

Fit & Slank Online

Swammerdamlaan 8 , Zwolle

Fit & Slank "in 8 weken"

Wil jij ook een gezonde levensstijl?

Personal Coaching consult

De Personal Coaching van Fit & Slank zorgt voor een optimale motivatie om jouw doel te bereiken. Het gaat er om wat je eet en wanneer je het eet! Maak een afspraak voor op locatie.

Personal Coaching Instap pakket

Als je geïnteresseerd bent en je wil dat het Fit & Slank team jou persoonlijk gaat coachen, dan verwachten we allereerst dat je bereid bent er 100% voor te gaan. Een blijvend succes is alleen mogelijk als je een verandering in jouw gedrag teweeg brengt en hier gaan we jou mee helpen.

Petra van Dam

E-mail: [email protected]
Telefoon: 06-51384127

Ik ben Petra. Moeder van twee puberzonen en onderwijsassistent op een basisschool.


Een aantal jaren geleden zag ik een foto van mezelf en ik realiseerde mij voor het eerst dat ik echt te zwaar was. Natuurlijk had ik het al op de weegschaal gezien, maar het was nog niet echt doorgedrongen dat ik er iets aan moest doen. Twee jaar later was ik twintig kilo afgevallen. Ik voel mij gezond, prettig in mijn lichaam en kan beter bewegen.

Die 20 kilo gingen er niet zo maar af. Met vallen, opstaan en vooral doorgaan is het me gelukt. Sterker nog, ik ontwikkelde een grote interesse voor gezonde voeding en bewegen. 

 

Ik wilde mijn ervaring en nieuwe interesse inzetten om anderen te helpen. Ik ben diverse opleidingen gaan volgen (gewichtsconsulent, beweegcoach, voeding en overgang). Met deze kennis en met mijn eigen leefstijlverandering kan ik mij goed verplaatsen in een ander. Het is niet makkelijk om gezonder en gevarieerder te gaan eten en vanuit het niets te gaan sporten. Dat is niet zomaar een knop omzetten. Het heeft persoonlijke begeleiding nodig. In mijn opleiding kwam ik Fit & Slank tegen en ik was direct enthousiast over deze methode. Gezonde voeding, volgens de richtlijnen goede voeding van de Gezondheidsraad. Je krijgt bij Fit & Slank dus alleen maar voedingsadviezen die wetenschappelijk onderbouwd zijn. Fit & Slank is geen dieet. Het is een gezondere leefstijl verandering. Je leert gezonde keuzes te maken, zonder gebruik van supplementen, poeders of maaltijdvervangers. 

De personal coaching en groepscursussen worden door mij gegeven in Zwolle. Mocht je nog vragen hebben neem dan gerust contact met mij op.