Smart Fit Epe

Tijdens de cursus Fit & Slank in 8 weken dies tart op 8 en 9 mei is het mogelijk om in Epe 8 weken te sporten bij Smart Fit tegen een gereduceerd tarief! Hoe mooi is dat! Je kunt gelijk werken aan je ...

Maureen Schijf - Gewichtsconsulent

Elburgerweg 101A , Vaassen


Personal Coaching Instap pakket

Prijs: € 259.00

Opmerkingen:

Op afspraak

Mogelijk op dinsdag of woensdag 


Personal Coaching consult

Prijs: € 75.00

Opmerkingen:

Op afspraak

Mogelijk op dinsdag of woensdag


Fit & Slank "in 8 weken"

Woensdag

Start: 13-09-2023

Tijd: 19:00 - 19:45

Prijs: € 199.00

Opmerkingen:

Looptijd cursus 8 lessen 

Online 

Dinsdag 13 september - 19:00 uur

Dinsdag 20 september - 18:30 uur

Dinsdag 27 september - 19:00 uur

Dinsdag 4 oktober- 19:00 uur

Dinsdag 11 oktober - 19:00 uur

Dinsdag 18 oktober - 19:00 uur (herfstvakantie)

Dinsdag 25 oktober - 19:00 uur

Dinsdag 1 november - 19:00 uur

Als er in de herfstvakantie genoeg deelnemers zijn gaat de les gewoon door

Smart-Fit Epe

W.G. van der Hulststraat 4 , Epe

Femmefit Vaassen

Dorpsstraat 35 , Vaassen

Fit & Slank "in 8 weken"

Wil jij ook een gezonde levensstijl?

Personal Coaching consult

De Personal Coaching van Fit & Slank zorgt voor een optimale motivatie om jouw doel te bereiken. Het gaat er om wat je eet en wanneer je het eet! Maak een afspraak voor op locatie.

Personal Coaching Instap pakket

Als je geïnteresseerd bent en je wil dat het Fit & Slank team jou persoonlijk gaat coachen, dan verwachten we allereerst dat je bereid bent er 100% voor te gaan. Een blijvend succes is alleen mogelijk als je een verandering in jouw gedrag teweeg brengt en hier gaan we jou mee helpen.

Maureen Schijf

E-mail: [email protected]
Telefoon: 06-38593914

Ik ben Maureen Schijf. Ik ben getrouwd met Sander en samen hebben wij twee geweldige zoons. Ik vind mijn balans door naast mijn werk te ontspannen met bijvoorbeeld een goed boek, een heerlijke wandeling in het bos, een yogales en in de zomer een yogales op mijn supboard. Daarnaast ben ik heel vaak te vinden in de keuken. Ik vind het heerlijk om lekker uitgebreid te koken.

Koken is dan ook een van mijn grootste hobby’s. Vanuit die interesse ben ik mij de afgelopen jaren steeds meer gaan verdiepen in voeding en wat voeding doet met je lichaam. Wat is begonnen met een cursus voedingsleer is uitgegroeid tot een eigen praktijk als gewichtsconsulent in 2020. En wat een voldoening geeft het om mensen te begeleiden naar een gezondere leefstijl en een gezonder gewicht.

Je lijf gaat je hele leven mee, daar wil je dus zo goed mogelijk voor zorgen. Vaak zit het in de kleine dingen waardoor je niet jouw ideale gewicht houdt of zelfs niet bereikt. Meestal gaat het om een stukje bewustwording. De meeste mensen zitten vast in een patroon die ze elke week volgen. Ze weten zelf niet hoe ze het anders kunnen doen. Door een druk leven met weinig tijd om na te denken over je voeding sluipt het er gewoon in. Samen gaan we aan de slag en gooien we het roer om en gaan we op zoek naar de juiste balans voor jou. Gedragsverandering is dan ook een belangrijk onderdeel van het behalen en behouden van een gezond gewicht.

Met de methode van Fit en Slank help ik jou om jouw voedingsgewoonte te veranderen naar een gezond eetpatroon. Ik maak geen gebruik van de welkbekende voedingshypes zoals shakes, poeders en maaltijdvervangers, maar gewone gezonde verse producten zijn het belangrijkste voor je lichaam.

Eet bewust en leef bewust en je zult weer stralen.

 

Woon jij in regio Heerde, Epe, Vaassen of Apeldoorn? Dan kan ik jou helpen bij een nieuwe start tot een gezonder en fitter leven! Schrijf je dan in voor mijn Personal coaching traject!