Oh jee, niet kijken, hoop dat ze me niet ziet...

Ik ben benieuwd hoe het met je gaat?

Ik zie je wegkijken, opeens is je telefoon heel belangrijk of die etalage waar je net langsloopt.
Had je me echt niet gezien of vind je het ongemakkelijk om mij tegen te komen. Heeft het te maken met het feit dat je de laatste tijd toch weer bent aangekomen en je hier stiekem van baalt en misschien ook een beetje voor schaamt.

En ja, natuurlijk heb je zelf ook al nagedacht over het waarom van die extra kilo’s.
Corona, stress, vakantie, gedoe met de kinderen, geen tijd om te sporten; genoeg redenen kun je bedenken. En je had nog zo gezworen dat je niet zou terugvallen in oude patronen.

 

En dan kom je mij tegen:
Je verwacht dat ik je aanspreek…
Je verwacht dat ik die extra kilo’s meteen zien…
Je verwacht dat ik hierover een oordeel heb…
… maar dat doe ik niet!

Natuurlijk ben ik benieuwd hoe het met je gaat. En of je lekker in je vel zit. En of je je eigen balans in je leefstijl hebt gevonden. Want dat is belangrijk! Wat vind jij, wat voel jij en niet wat anderen denken, voelen en zeggen.

Ik denk misschien wel maar oordeel niet. Probeer iedereen in zijn/haar waarde te laten. Het enige wat ik wil is je hulp bieden als je hulp nodig hebt!

Dus als je mijn hulp nog een keer nodig hebt, app, bel of mail me dan. Steek niet je kop in het zand!
Niets doen is eigenlijk geen optie, toch?!

 

Fit & Slank coach Brigitte Lemmen