Bootcamp

De ideale sport

Bootcamp, de ideale sport om af te vallen en conditie op te bouwen!

De zomervakantie is weer voorbij, we gaan zachtjes weer richting herfst en winter. Ook na zo’n lekkere lange zomer wordt vaak het sporten weer opgepakt. Zelf heb ik een half jaar geleden bootcamp ontdekt. Het is een full body workout, ideaal als je wil afvallen en/of je conditie wil verbeteren. Door de krachttraining worden je spieren sterker. Fijne bijkomstigheid is dat de trainingen altijd in de buitenlucht plaatsvinden. Goed voor de dagelijkse dosis vitamine D. Met een uur bootcamp verbrand je ongeveer 600 calorieën.

Je conditie verbetert en je gaat er strakker en slanker uitzien. Hierdoor krijg je ook meer zelfvertrouwen en dat straal je dan ook uit!

Er is geen beter begin van de dag dan een goede workout in de frisse buitenlucht. Het geeft energie waardoor je makkelijk je dagelijkse werkzaamheden kunt doen. Tja en die spierpijn, ach die gaat vanzelf over. Drie keer per week bootcamp heeft me van mijn rugpijn afgeholpen, het bewijst maar weer dat sporten goed is voor je. Mijn cursisten motiveer ik ook altijd om lekker te gaan bewegen, maar kies wel iets waar je veel plezier aan beleeft.