Thaise Wok

2 personen

Ingrediënten:

  • 200 gram sugarsnaps
  • 1 rode ui
  • 1 rode paprika
  • 2 wortels
  • 40 gram cashewnoten
  • 300 gram grote garnalen
  • 1 eetlepel sesamzaad
  • 1 eetlepel sojasaus
  • Verse koriander
  • 1 eetlepel olie
  • peper 
  • 2 tenen knoflook
  • stukje verse gember

 

Pel de knoflook en rasp fijn, doe dit ook met de gember. Verhit de olie in een wok. Bak hierin de gember en knoflook 1 minuutje. Voeg de garnalen toe en bak deze totdat ze mooi roze zij en licht gebakken. Ondertussen de wortels in plakjes en de paprika in reepjes. De ui in plakken en de sugarsnaps schoonmaken. Haal de garnalen uit de pan en doe alle groente erin en de noten. Alles beetgaar wokken en als laats de sojasaus en de sesamzaad. Garnalen er weer bij en nog even verhitten. Thaise wok opscheppen en de grof gesneden koriander eroverheen strooien. Serveren met zilvervliesrijst.

Heerlijk!!! Bernadette Martens uit Tilburg