Ratatouilleschotel

Iets anders met een rundervink

Voor 4 personen

Ingrediënten: 

  •  ½ Aubergine, in stukken gesnede
  •  1 courgette, in lange repen schaven
  •  1 rode paprika, in stukken gesneden
  •  400 gram groentemix
  •  krieltjes
  • olijfolie spray
  • 4 rundervinken (400gr)
  • 1 tl rozemarijn

Bereidingswijze:

  • Verwarm de oven voor op 220 graden.
  • Snij en meng de groenten (behalve courgette) en schep dit in een grote ovenschaal.
  • Leg de rundervink tussen de groenten.
  • Verdeel de krieltjes in de ovenschaal.
  • Besprenkel de groente met een beetje olijfolie, en bestrooi het geheel met rozemarijn.
  • Verdeel de lange repen courgette over het geheel.
  • Plaats de schotel, gedurende 30/40 min, in het midden van de oven.
  • Tip: gebruik i.p.v. de rundervink, kipfilet of vis.