Ratatouilleschotel

Iets anders met een rundervink

Ingrediënten (4pers)

  •  ½ Aubergine, in stukken gesnede
  •  1 courgette, in lange repen schaven
  •  1 rode paprika, in stukken gesneden
  •  400 gram groentemix
  •  krieltjes
  • olijfolie spray
  • 4 rundervinken (400gr)
  •  1 tl rozemarijn

Verwarm de oven voor op 220 graden. Snij en meng de groenten (behalve courgette) en schep dit in een grote ovenschaal. Leg de rundervink tussen de groenten. Verdeel de krieltjes in de ovenschaal. Besprenkel de groente met een beetje olijfolie, en bestrooi het geheel met rozemarijn. Verdeel de lange repen courgette over het geheel. Plaats de schotel, gedurende 30/40 min, in het midden van de oven.

Tip: gebruik i.p.v. de rundervink, kipfilet of vis. 

 

Fit & Slank coach Heidi Bakker