Martijn Thelen

TEN Meerssen, nogmaals ontzettend bedankt!!

Hallo ik ben Martijn Thelen, tennisleraar van beroep en in die hoedanigheid werk ik veel met kinderen en volwassenen die serieus bezig zijn met tennis. Nadat ik gestopt ben met fulltime tennissen heb ik niet zo netjes geleefd. Hierdoor ben ik in de laatste 10 jaar ongeveer 20 kilo te zwaar geworden.

Al jaren, eigenlijk mijn hele leven, worstel ik al met mijn gewicht en gevoel dat ik niet lekker in mijn vel zit. Het tennislerarenvak en de onregelmatige werktijden die dit met zich meebrengt liggen hieraan ten grondslag.

Bij TEN verzorg ik al jaren tennislessen en begeleid ik ons competitieteam. Na gestart te zijn met intensiever bewegen bij TEN stelde zij voor om ook iets aan mijn voeding te gaan doen. Eerst heb ik een goede voorlichting gekregen wat de cursus Fit & Slank "in 8 weken" inhoudt en in september zijn we gestart. Na de eerste 8 weken onder begeleiding van mijn Personal Coach voel ik me ontzettend veel beter. Niet alleen fysiek, zit ik veel beter in mijn vel maar ook mental geeft het ontzettend veel energie, ook qua vertrouwen heeft mij dit enorm veel goed gedaan.

In 8 weken ben ik 10 kilo afgevallen en daarna  op eigen houtje nog eens 4 kilo. Ik vind het makkelijk om de methodiek die Fit & Slank mij geleerd heeft vast te houden. Hierdoor ga ik eenvoudig door met mijn ‘nieuwe’ leefwijze. Daarbij heeft het mij gemotiveerd om ook een opleiding tot voedingsconsulent te gaan volgen in 2017. Tegen iedereen die worstelt met zichzelf en zijn/haar gewicht zou ik zeggen: “Investeer in jezelf en gewoon doen!”

TEN, nogmaals ontzettend bedankt!!

Martijn Thelen