Annelies 30 kilo kwijt

Met Fit & Slank gelukt

Lieve Marjan, Fit & Slank coach in Wijk bij Duurstede

Ik ben nog elke dag blij dat ik jou gevonden heb ... of heb jij mij gevonden? Jouw advertentie in de plaatselijke krant, eind april '14, sprak me direct erg aan. Ik heb diverse cursussen bij je gevolgd en vond ze allemaal even inspirerend. Daarnaast ben ik bijzonder tevreden over alles wat ik van jou geleerd heb. Jij was “mijn stok achter de deur” bij mijn strijd tegen de kilo’s. Fantastisch vind ik de manier waarop jij over eten praat, jouw tips, adviezen én oplossingen voor allerlei praktische zaken!

Maar het meest blij ben ik natuurlijk met alle kilo's die ik inmiddels kwijt ben. Ik denk nog heel vaak aan jouw uitspraken: “Als je iets lekkers wil, ga dan voor het allerlekkerste!” en ”Een magnum … dat is een pakje boter op een stokje!”.

Fit & Slank ... een leven lang voelt voor mij niet als een dieet. De regel van 3 en de 7 eet-afspraken zijn voor mij een nieuwe manier van leven geworden. Ik neem nog steeds elke dag in mijn eetpatroon de regel van 3 als uitgangspunt en ik ben inmiddels ruim 30 kilo afgevallen. De complimentjes zijn nog steeds talrijk en ik geniet hier enorm van. Ook van het feit dat ik me nu veel makkelijker beweeg en leukere kleding kan kopen.

Dank je wel voor je hulp, enthousiasme en geduld. Ik wens je heel veel succes met het geven van je cursussen; je bent een TOP-coach!

Groetjes van Annelies.