Je dichtsbijzijnde locatie

Optisport Healthclub Alexanderhof

Bramanteplein 2 , Rotterdam

Prachtige locatie met fitness, vele groepslessen én een zwembad in de wijk Rotterdam Prinsenland (Alexanderpolder). De cursus Fit & Slank "in 8 weken" vindt hier plaats op dinsdag om 11.00 - 12.00 uur en op woensdag om 19.30 - 20.30 uur. Deze cursussen sluiten allebei aan op een groepsles Fit & Shape die ik zelf ook geef en die zeer geschikt zijn om af te vallen. Je hoeft geen lid te zijn van deze sportschool om mee te doen met de cursus. Wel krijg je een LEUKE AANBIEDING als je lid tijdens de cursus: 2 maanden onbeperkt sporten en zwemmen en slechts 1 maand betalen! Zonder verplichtingen en geen inschrijfgeld!

gewichtsconsulent / Coach

Je persoonlijke coach

Fit & slank

Sinds 1996 geef ik veel soorten sportlessen op verschillende sportscholen. Ook ben ik al vanaf mijn puberteit bezig met (gezonde) voeding. Voor mij zijn deze twee dingen onlosmakelijk met elkaar verbonden....

Tel: 06 283 63 123
E-mail: [email protected]

Neem contact met mij op

Fit & Slank

Cursussen

Fit & Slank "in 8 weken"

Wil jij ook een gezonde levensstijl?
Prijs: € 169.00

Fit & Slank "in evenwicht"

Deze cursus is een vervolg op de groepscursus Fit & Slank "in 8 weken"
Prijs: € 99.00

Fit & Slank "onder controle"

De 4 sessies van maximaal 15 minuten zijn om de week en de cursus wordt mogelijk vergoed door de zorgverzekeraar. Je krijgt een peptalk en je wordt gewogen. Ook kun je gebruik maken van de FenS app.
Prijs: € 35.00