Je dichtsbijzijnde locatie

Fitlife

Instraat 9a , Budel

Fitlife het centrum met hart voor jou! Al 20 jaar is Fitlife een begrip in Budel en omgeving. Fitlife is naast het gezelligste fitnesscentrum van Cranendonck ook het grootste en heeft dan ook een ruim aanbod in fitness en groepslessen. Daarnaast is Fitlife het enige fitnesscentrum in de regio met het uniek concept de Milon Cirkel! Benieuwd naar wat Fitlife voor jou kan betekenen? Tijdens het volgen van de cursus Fit & Slank in 8 weken kun je voor slechts €15,- 8 weken lang onbeperkt sporten!

gewichtsconsulent / Coach

Je persoonlijke coach

Fit & slank

Het afgelopen jaar heb ik met eigen ogen ondervonden wat het Fit & Slank concept te weeg kan brengen in het leven van vele mensen. Ik ben dan ook erg blij dat ik dit verder uit kan breiden met mijn eigen locaties in Valkenswaard, Mierlo en Helmond-zuid! ...

Tel: 06-506 26 613
E-mail: [email protected]

Neem contact met mij op

Fit & Slank

Cursussen

Fit & Slank "in 8 weken"

In deze groepscursus leggen we het accent op het ontwikkelen van een gezondere levensstijl, met als belangrijk aspect een gezonde voeding. De cursus is opgebouwd uit het ontwikkelen van een bewust voedingspatroon, voldoende beweging en verandering in gedrag en gewoontes.
Prijs: € 169.00

Fit & Slank "in evenwicht"

Deze cursus is een vervolg op de groepscursus Fit & Slank "in 8 weken"
Prijs: € 99.00

Personal Coaching Instap pakket

Als je geïnteresseerd bent en je wil dat het Fit & Slank team jou persoonlijk gaat coachen, dan verwachten we allereerst dat je bereid bent er 100% voor te gaan. Een blijvend succes is alleen mogelijk als je een verandering in jouw gedrag teweeg brengt en hier gaan we jou mee helpen.
Prijs: € 219.00