ONLINE

94 Floraronde , ONLINE

Velserbroek Floraronde 94

Floraronde 94 , Velserbroek


Personal Coaching Instap pakket

Start: 30-06-2023

Prijs: € 259.00

Opmerkingen:

Op afspraak, online ook mogelijk.


Personal Coaching Instap pakket (vervolg)

Prijs: € 259.00

Opmerkingen:

Data in overleg, ook online mogelijk

Haarlem Pieter Goedkoopweg 32

Pieter Goedkoopweg 32 , Haarlem

Personal Coaching Instap pakket

Als je geïnteresseerd bent en je wil dat het Fit & Slank team jou persoonlijk gaat coachen, dan verwachten we allereerst dat je bereid bent er 100% voor te gaan. Een blijvend succes is alleen mogelijk als je een verandering in jouw gedrag teweeg brengt en hier gaan we jou mee helpen.

Personal Coaching Instap pakket (vervolg)

4 Consulten Persoonlijke coaching te krijgen na het Instappakket.

Yolanda Webbe

E-mail: [email protected]
Telefoon: 06-28809586

Even voorstellen

Hallo, ik ben Yolanda Webbe. Met mijn partner en (inmiddels volwassen) kinderen woon ik in Velserbroek. Ik ben altijd al geïnteresseerd geweest in voeding en leefstijl. In 2018 besloot ik van mijn hobby mijn werk te maken en ben ik de opleiding gewichtsconsulent, voedingsdeskundige en coach gaan volgen. Deze heb ik inmiddels succesvol afgerond. Inmiddels heb ik ook de opleiding voeding en overgang afgerond. 

 

Vroeger had ik maar weinig energie. Druk met gezin, werk, huishouden, familie, vrienden. Altijd alles perfect willen doen. Gezond eten schoot er nogal eens bij in, evenals tijd voor mezelf nemen, of sporten. Al bewoog ik genoeg op een dag, echte ontspanning was er niet bij. Bovendien dacht ik gezond bezig te zijn maar met de kennis die ik nu heb, was dat toch niet altijd het geval.

Na wat gebeurtenissen in mijn privéleven en in 2014 de diagnose fibromyalgie, besloot ik stap voor stap het roer om te gooien. En dat is gelukt! Door wat ik geleerd heb tijdens mijn studie, heb ik ervaren hoeveel meer energie en minder klachten ik nu heb door mijn voedings- en bewegingspatroon aan te passen. Door goed voor mijn lichaam te zorgen en er naar te luisteren. Dat gun ik jou ook!

 

Fit en Slank

Per 1 juli 2022 ben ik aangesloten bij Fit en Slank Nederland. Ik ben enorm enthousiast over deze methode. Geen shakes, poeders of pillen. Met behulp van enkele basisregels leer ik je stap voor stap gezonde eet- en leefgewoontes aan, en gaan we ook dieper in op de onderliggende overtuigingen. Zodat je je denk- en eetpatronen en gewoontes doorbreekt. Voeding, beweging en ontspanning komen allemaal aan bod, volgens de Richtlijnen Goede Voeding van de overheid. Je ontvangt wekelijks een inspirerende mail, en de FenS app helpt je inzicht te krijgen in je beweeg- en eetpatroon. 
 

Voeding en overgang

Mijn specialisatie is voeding en overgang. Overgangsklachten zoals opvliegers, nachtelijk transpireren, slecht slapen, stemmingswisselingen of vermoeidheid kunnen je dagelijks leven en werk behoorlijk beïnvloeden. Je hebt het gevoel dat niemand je begrijpt en schaamt je er misschien zelfs voor.  Of denkt dat het er "gewoon" bij hoort en er niets aan te doen is. 

 

Hoe kan ik je hierbij helpen?

Tijdens een intakegesprek inventariseren we je huidige leefstijl. We kijken naar naar voeding, beweging maar ook ontspanning.

Ik vraag je ook om een paar dagen een voedingsdagboekje bij te houden. Met al deze gegevens ga ik aan de slag. Tijdens het adviesgesprek nemen we jouw behandelplan door en ontvang je van mij een persoonlijk advies. Daarna begeleid ik jou stap voor stap naar jouw doel. Ik vind het belangrijk om te kijken wat bij jouw leven past en wat mogelijk is om jouw klachten te verminderen. Zodat jij weer lekker in je vel gaat zitten!

 

Waar vind je mij

In woon in Velserbroek, waar je aan huis terecht kunt voor personal coaching. Ook ben ik twee keer per week te vinden in mijn praktijkruimte in Haarlem, waar je terecht kunt voor zowel groepslessen als personal coaching.
 

Diensten

Je kunt bij mij terecht voor Personal coaching, en voedingsadvies bij overgangsklachten.
vanaf september zal ik ook groepslessen gaan geven in Haarlem.
 
 

Wil je meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met me op via telefoon of e-mail. 

 

Hartelijke groet.

Yolanda