Online-Wilma Brassé

Online , Online-Wilma Brassé


Fit & Slank "in 8 weken"

Maandag

Start: 10-10-2021

Tijd: 19:00 - 19:45

Prijs: € 169.00

Cultureel Trefcentrum Nuth

Wilhelminastraat 3 , Nuth


Fit & Slank "in 8 weken"

Woensdag

Start: 20-10-2021

Tijd: 19:00 - 19:45

Prijs: € 169.00

Fit & Slank "in 8 weken"

Wil jij ook een gezonde levensstijl?

Wilma Brassé

E-mail: [email protected]
Telefoon: 06-25241195

Gefascineerd door het effect dat voeding heeft, niet alleen op je gewicht maar ook op je fitheid en gezondheid, ben ik gediplomeerd BGN-gewichtsconsulente geworden. Als coach laat ik mensen zelf ontdekken hoe ze hun leefstijl met kleine aanpassingen in het huidige voedingspatroon kunnen veranderen en zo de weg te vinden naar een gezonder leven vol energie; gewoontes te doorbreken, soms zelf meer te laten eten (!) en mensen te laten inzien dat bewegen heel leuk kan zijn. Ik coach groepen met Powerwalking.

 

Het integreren van een gezond voedings- en beweegpatroon in je dagelijks leven.

 

Als je wilt afvallen, moet je jezelf juist niet van alles ontzeggen. Genieten hoort voorop te staan. Gun jezelf iets, maak bewuste keuzes qua gerechten en hoeveelheden. Gun jezelf plezier en een gezond en fit lichaam. Samen kleine stapjes zetten, jouw doel is mijn doel! Mijn aanpak is gebaseerd op het integreren van een gezond voedings- en beweegpatroon in je dagelijks leven. Een belangrijke succesfactor om in balans te komen. Mensen die in balans zijn gaan lichter door het leven (fysiek, mentaal en emotioneel). Mensen hoeven niet op dieet maar moeten wel bewuste en goede keuzes maken.

 

Ga je snoepen en snaaien om ‘lastige’ gevoelens te dempen? Dan is het nu tijd om te onderzoeken waar jouw neiging tot emotie-eten vandaan komt. Je leert voelen dat je eigenlijk behoefte hebt aan een luisterend oor, troost of liefde. Emotie eten is het dempen van lastige gevoelens, (verdriet, eenzaamheid, boosheid) met “troost”-eten zoals chocolade, chips en koekjes. We gaan samen kijken waar deze neiging tot emotie-eten vandaan komt en de snoep- en snaai buien definitief onder controle te krijgen.

 

Met mijn manier van coachen wil ik mijn klanten het gevoel geven dat ik er echt voor hen ben, dat ik een maatje voor hen ben. Ik wil de klant laten ontdekken wat goed voor hem/haar is en wat de valkuilen zijn. Tijdens het coaching traject gaan we de oorzaak van de huidige levensstijl en van het overgewicht analyseren. Hierdoor ontstaan nieuwe mogelijkheden en alternatieven waardoor een andere, gezondere levensstijl zich aanbiedt.

 

Mijn focus is niet in korte tijd heel snel veel gewichtsverlies voor jou als cliënt. Dit heeft het zogenoemde JOJO effect tot gevolg, hetgeen zou betekenen dat de kilo’s er in no-time weer aanvliegen….dat willen we vooral voorkomen! Waar ik wel voor sta: Gecontroleerd gewichtsverlies voor jou als cliënt, op een verantwoorde manier, in een verantwoord tijdsbestek zodat dit – na het bereiken van je streefgewicht- resulteert in behoud van een stabiel gewicht en een fit en gezond lichaam!

 

In de gemeente Beekdaelen en Onderbanken geef ik groepscursussen via de Fit & Slank methode. Daarnaast kun je bij mij terecht voor Personal Coaching.

 

Wil je meer informatie neem dan contact met me op [email protected] of 06-25241195.