Fit & Slank Almere

Markerkant 10-11E , Almere


Personal Coaching Instap pakket

Prijs: € 219.00


Personal Coaching consult

Prijs: € 59.00

Fit & Slank Almere (locatie FitFysiek)

Markerkant 10-11E , Almere


Personal Coaching Instap pakket

Prijs: € 219.00


Personal Coaching consult

Prijs: € 59.00


Fit & Slank "in 8 weken"

Maandag

Start: 09-05-2022

Tijd: 19:00 - 19:45

Prijs: € 169.00

Opmerkingen:

Direct na de cursus vanaf 20.00 - 20.45 uur kun je ter plekke meedoen met een bootcamp buiten, dit is niet verplicht.

Fit & Slank "in 8 weken"

Wil jij ook een gezonde levensstijl?

Personal Coaching consult

De Personal Coaching van Fit & Slank zorgt voor een optimale motivatie om jouw doel te bereiken. Het gaat er om wat je eet en wanneer je het eet! Maak een afspraak voor op locatie.

Personal Coaching Instap pakket

Als je geïnteresseerd bent en je wil dat het Fit & Slank team jou persoonlijk gaat coachen, dan verwachten we allereerst dat je bereid bent er 100% voor te gaan. Een blijvend succes is alleen mogelijk als je een verandering in jouw gedrag teweeg brengt en hier gaan we jou mee helpen.

Sharon van Unen

E-mail: [email protected]
Telefoon: 06-22410798

Samen aan de slag om je doelen te bereiken

Fit en gezond zijn is belangrijk. Voor veel mensen is het vaak moeilijk om de juiste mindset en methode te vinden om de gewenste resultaten te behalen. Door de methode van Fit & Slank in te zetten, lukt het wél. De Fit & Slank methode hoeft stop niet na het bereikte resultaat. Wij bieden volledige ondersteuning om het gewenste resultaat ook vast te houden. Het vasthouden is juist heel belangrijk, het leidt niet alleen tot een fit en gezond lichaam maar ook tot een gelukkiger leven!

 

Wie ben ik?

Ik ben Sharon van Unen, moeder van 3 kinderen, woonachtig en werkend in Almere, gecertificeerd BGN Gewichtsconsulent en Personal Trainer. Zelf heb ik ook mijn ‘struggles’ doorgemaakt met overgewicht en discipline om meer te bewegen, ik weet hoe moeilijk het kan zijn. Daarom help ik graag en doe ik dit al een aantal jaar met veel plezier, zowel online als op locatie in Almere. Inmiddels fitness ik zelf een 4-5 keer per week en heb ik zo mijn eigen doelstellingen maar je hoeft bij mij écht geen sporter te zijn om je doelstellingen te behalen. Of je nu veel of weinig kilo’s wilt afvallen, ik help je bij maaltijdkeuzes en ik geef je tips en tricks. Ik ben je stok achter de deur en ik help je wanneer je het even niet ziet zitten.

 

Wat heb ik te bieden?

Ik geef online en op locatie in Almere Fit & Slank groepscursussen en personal coaching aan particulieren en bedrijven. Ook begeleid ik sporters en maak ik persoonlijke voedingsschema’s op maat.

 

Je kunt me vinden op Facebook, Instagram en LinkedIn.