Sharon van Unen

E-mail: [email protected]
Telefoon: 06-22410798

Wie ben ik?

Ik ben Sharon van Unen, moeder van 3 kinderen, woonachtig en werkend in Almere. Zelf heb ik ook mijn ‘struggles’ doorgemaakt met overgewicht en discipline om meer te bewegen, ik weet hoe moeilijk het kan zijn. Daarom help ik graag en doe ik dit al een aantal jaar met veel plezier, zowel online als op locatie in Almere. Inmiddels fitness ik zelf een 4-5 keer per week en heb ik zo mijn eigen doelstellingen maar je hoeft bij mij écht geen sporter te zijn om je doelstellingen te behalen. Of je nu veel of weinig kilo’s wilt afvallen, ik help je bij maaltijdkeuzes en ik geef je tips en tricks. Ik ben je stok achter de deur en ik help je wanneer je het even niet ziet zitten. Ik ben voor het volgende opgeleid en gecertificeerd:

  • BGN Gewichtsconsulent
  • EREPS Level 1 Fitnesstrainer
  • EREPS Level 2 Small group trainer
  • EREPS Level 3 Fitness Master
  • EREPS Level 4 Personal Trainer
  • Powermama ZwangerFit 
  • Mental Coach

 

Groepscursussen

Online en op locatie in Almere

Uit recente onderzoeken blijkt dat afvallen in groepsverband leidt tot goede resultaten bij afslanken. Je “struggles” delen met anderen die hetzelfde doel hebben, geeft een goed gevoel en motiveert. In deze eerste cursus leggen we het accent op het ontwikkelen van een gezondere levensstijl. Een belangrijk aspect is gericht op een gezonde voeding. De lessen bevatten een scala aan onderwerpen zoals meten is weten, sport en gezondheid, analyse eetpatroon, vocht en vezels, let op vet, en dergelijke.

 

De groepscurssen geef ik niet alleen aan consumenten maar ook aan medewerkers bij bedrijven. Dus gun je het ook jouw collega's op je werk, laat het mij weten.

 

1-op-1 Begeleiding

Online en op locatie in Almere

Vaak loop je tegen overtuigingen aan als: “Ik kan het toch niet, ik hou het niet vol!”. In persoonlijke gesprekken ga ik jou de juiste vragen stellen en helpen waardoor jij jouw overtuigingen gaat doorbreken, zodat er blijvend iets zal veranderen. Inzicht krijgen in onbewuste stukken van jouw gedrag. De één op één gesprekken confronteren jou met wat er minder goed gaat, maar ik zal je steunen en je motiveren om je weer de goede richting op te krijgen.

Ik geef 1 op 1 coaching online en in Almere. In Almere kan dit bij mij op locatie of bij jouw thuis

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem gerust contact met mij op via Whatsapp.

Personal Training

In almere, bij jouw thuis of een andere buitenlocatie.

Ben je zwanger of net bevallen en wil je toch trainen? Geen probleem, dan passen we de training aan.

Steeds meer mensen hebben een personal trainer omdat ze aan hun gezondheid willen werken. Personal training is de meest effectieve trainingsvorm doordat je één op één begeleiding en individuele aandacht krijgt. Met een op maat gemaakte Personal Training ontwikkel je een gezond eetpatroon en ontwikkel je een vitaal lichaam. Je maakt zelf je gezonde keuzes en het afvallen word je makkelijker gemaakt. Je behoud daarbij je eigen verantwoordelijkheid en creëert een gezonde leefstijl.

Ik geef personal training in Almere. Dit kan bij jouw thuis, in de buurt of op een andere locatie

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem gerust contact met mij op via Whatsapp.

Voedings- en trainingsschema's

Ben je op zoek naar een simpel flexibel voedingsschema? Dan maak ik een persoonlijk schema op maat voor je voor als je wilt afvallen, strakker worden, aankomen. En ook voor als je meer spiermassa wilt opbouwen (lean bulk) of droger wilt worden (cutten). Eventueel in combinatie met een persoonlijk trainingsschema voor in de sportschool of thuisoefeningen.

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem gerust contact met mij op via Whatsapp.

Ik heb een pagina op Facebook met meer dan 3000 volgers waar ik veel tips, motivatie en recepten deel.

Ook kun je mijn vinden op InstagramTiktok en op LinkedIn.