Te gast bij ZuidwestFM / TimTime mét leuke prijsvraag!

Op zondag 30 augustus zal ik weer te gast zijn bij ZuidwestFM / TimTime en kom ik weer wat vertellen over voeding. Daarnaast zal er een leuke prijsvraag zijn! Wil jij weten wat je kunt winnen? Kijk...

Hypnotherapie als extra ondersteuning

Wil je graag een gezonde leefstijl ontwikkelen met de Fit & Slank methode, maar lukt het je maar niet om van die ene gewoonte af te komen of om de goede mindset te krijgen? Dan is hypnotherapie voo...

Personal coaching

Wil je ook graag een gezonde leefstijl ontwikkelen en vind je het prettig om hierin persoonlijke begeleiding te krijgen? In de personal coaching krijg je inzichten, handvatten en tools om om te s...

Samenwerking Salus Sport & Healthclub te Tholen

Vanaf oktober 2019 is er een mooie samenwerking ontstaan met Salus Sport & Healthclub te Tholen. Ook bij Salus gaan ze voor een gezonde leefstijl en niet voor snelle afvalmethodes. Ik zal hier c...

Hypnose Praktijk Sandra

Maarten Trompstraat 1 , Bergen op Zoom


Personal Coaching Instap pakket

Prijs: € 239.00

Opmerkingen:

Wil je afvallen en gezond leven, maar weet je niet hoe?

Dan is het Fit & Slank instap pakket echt wat voor jou!

Samen gaan we positief op weg naar een gezonde leefstijl die helemaal bij jou past.

Je krijgt de gepaste persoonlijke coaching die jij nodig hebt om zo tot een mooi resultaat te komen. Samen gaan we er voor!

In 8 weken kan je je oude, ongezonde gewoontes loslaten en je nieuwe, gezonde gewoontes aanleren.

Je kunt op elk gewenst moment starten. Neem contact op voor meer info.

 

Groetjes, Sandra Bakker

 

 

 

 

  1.  

 


Personal Coaching consult

Prijs: € 69.00

Opmerkingen:

Wil je ook graag een gezonde leefstijl ontwikkelen en vind je het prettig om hierin persoonlijke begeleiding te krijgen?
 
In de personal coaching krijg je inzichten, handvatten en tools om om te schakelen naar een gezond eetpatroon dat bij jou past. Zo gaan we samen jouw doelen behalen!
 
In mijn praktijk in Bergen op Zoom geef ik van maandag t/m vrijdag persoonlijke online coaching-sessies.
De tijden zijn in overleg. 
Neem gerust eens contact op voor meer informatie!
 


Fit & Slank "onder controle"

Prijs: € 39.00

Opmerkingen:

Heb jij al eerder cursussen of personal coaching gevolgd bij Fit & Slank en vind je het fijn om onder controle te blijven?

Dan is "Onder controle" passend voor jou!

Zo blijf je een stok achter de deur houden, een luisterend oor hebben en voldoende "peptalk" ontvangen om gestimuleerd en gemotiveerd te blijven! 

 


Fit & Slank "in evenwicht"

Prijs: € 115.00

Opmerkingen:

Heb jij de cursus of personal coaching Fit en Slank "in 8 weken" (het instappakket) al goed afgerond?

Dan kun je deze vervolgcursus er achteraan doen!

Net zoals bij de eerste cursus zullen we elkaar helpen, versterken en motiveren. 

 


Fit & Slank "een leven lang"

Prijs: € 109.00

Opmerkingen:

Als je het instappakket en Fit & Slank in evenwicht hebt doorlopen, dan kun je doorgaan met Fit & Slank "Een leven lang".

 

Deze persoonlijke coaching wordt ook ondersteund met een vetpercentagemeeting, natuurlijk een tweewekelijks weegmoment en vooral uitgebreide "peptalks" voor verdere motivatie. We bespreken ook waar je nog tegenaan loopt en gaan op zoek naar praktische oplossingen.

  • 4 afspraken van 30 min
  • tweewekelijkse gewichtsmeting
  • vetpercentagemeting 
  • uitgebreide, op maat gemaakte peptalk
  • Direct probleemoplossende, praktische handvatten
  • Weekend e-mail voor extra motivatie
  • NIEUW: FenS app om jou te motiveren, inspireren, controleren en informeren


Fit & Slank "Totaal"

Prijs: € 399.00

Opmerkingen:

Je kunt op elk gewenst moment beginnen met Fit & Slank Totaal en samen met mij een jaar langom de week aan de slag gaan, zodat je ook op de lange termijn je doelen behaald.

We spreken om de week af en doorlopen op deze manier alle cursussen, maar dan met personal coaching.

Zo krijg je alle benodigde info, kennis én persoonlijke begeleiding die je nodig hebt en weet je zeker dat je in de toekomst niet in je oude patronen gaat terugvallen.

Het bedrag mag in overleg in delen worden betaald.

 

Neem gerust vrijblijvend contact op voor meer info.

Online bij Hypnose Praktijk Sandra

Maarten Trompstraat 1 , Bergen op Zoom

Fit & Slank "in evenwicht"

Deze cursus is een vervolg op de groepscursus Fit & Slank "in 8 weken"

Fit & Slank "een leven lang"

Deze cursus is een vervolg op de groepscursus Fit & Slank "in evenwicht"

Fit & Slank "onder controle"

De 4 sessies van maximaal 15 minuten zijn om de week en de cursus wordt mogelijk vergoed door de zorgverzekeraar. Je krijgt een peptalk en je wordt gewogen. Ook kun je gebruik maken van de FenS app.

Fit & Slank "Totaal"

Indien je weet dat je er zeker van wilt zijn om jouw lange termijn doelen te halen kun je voor Fit & Slank "Totaal" kiezen.

Personal Coaching consult

De Personal Coaching van Fit & Slank zorgt voor een optimale motivatie om jouw doel te bereiken. Het gaat er om wat je eet en wanneer je het eet! Maak een afspraak voor op locatie.

Personal Coaching Instap pakket

Als je geïnteresseerd bent en je wil dat het Fit & Slank team jou persoonlijk gaat coachen, dan verwachten we allereerst dat je bereid bent er 100% voor te gaan. Een blijvend succes is alleen mogelijk als je een verandering in jouw gedrag teweeg brengt en hier gaan we jou mee helpen.

Sandra Bakker

E-mail: [email protected]
Telefoon: 0651373328

De opleiding tot gewichtsconsulent in 2017 was voor mij een hele natuurlijke stap om te maken. Ik ben zelf altijd al bezig met voeding en een gezonde levensstijl en het leek me een uitdaging om dit mee te kunnen geven aan anderen.

In 2014 ben ik opnieuw gaan studeren en heb toen de opleiding tot hypnotherapeut gevolgd. Zo heb ik in 2015 mijn praktijk "Hypnose Praktijk Sandra" opgericht en heb ik daarna de NLP Practitioner opleiding gedaan. In 2016 heb ik daar de NLP coach opleiding nog achteraan gedaan. In 2021 heb ik de opleiding tot Stress en burn-out coach af mogen ronden. Zo kan ik mijn clienten met de juiste tools opweg helpen. Omdat er al veel cliënten in de praktijk kwamen die af wilden vallen met behulp van hypnotherapie ben ik de opleiding tot gewichtsconsulent gaan doen.

Zo kan ik mijn cliënten alle handvatten geven die ze nodig hebben om een gezonde levensstijl te kunnen leven. Met de Fit & Slank methode werken past helemaal bij mijn praktijk. Ook hier op de website kun je al het laatste nieuws vinden en heerlijke recepten. 

Gewoon, gezond leven en geen diëten. Iedereen kan het. Dat is nu juist het mooie en fijne eraan. Het is niet moeilijk als je maar de juiste kennis hebt over voeding. En met goede begeleiding voel je je extra sterk.

Ik hoop je gauw te mogen ontmoeten in mijn Praktijk in Bergen op Zoom!

Alle cursussen, therapie en personal coaching zijn ook online te volgen! Neem vrijblijvend contact op voor meer info.

Wacht niet met het oppakken van een gezonde leefstijl, maar start nu! Samen gaan we ervoor.

 

Groetjes, Sandra Bakker