Personal coaching

Wil je ook graag een gezonde leefstijl ontwikkelen en vind je het prettig om hierin persoonlijke begeleiding te krijgen? In de personal coaching krijg je inzichten, handvatten en tools om om te s...

Samenwerking Salus Sport & Healthclub te Tholen

Vanaf oktober 2019 is er een mooie samenwerking ontstaan met Salus Sport & Healthclub te Tholen. Ook bij Salus gaan ze voor een gezonde leefstijl en niet voor snelle afvalmethodes. Ik zal hier c...

Coach - Sup - Eat - Repeat

Deze zomer zal ik samen met Supsafari Bergen op Zoom en het Strandhuys een leuk programma gaan draaien. De naam zegt al een beetje wat we gaan doen... Er zijn leuke programma's voor zowel pa...

Infodag Fit & Slank Bergen op Zoom

Op zaterdag 18 mei kun je de hele dag (10:00 - 16:00) kennismaken met mij en me alles vragen over Fit & Slank. Tevens zijn er dan leuke acties en kortingen! Kom gezellig een kijkje nemen op...

Extra pagina in de menukaart van Het Strandhuys te Bergen op Zoom

Wil je verantwoord uit eten in Bergen op Zoom? Dat kan!    Op een extra pagina in het menu van Het Strandhuys in Bergen op Zoom kun je door mij aanbevolen, gezonde(re) maaltijden vi...

Hypnose Praktijk Sandra

Maarten Trompstraat 1 , Bergen op Zoom

Informatie / Aanmelden

Personal Coaching Instap pakket

Opmerkingen:

Wil je afvallen en gezond leven, maar weet je niet hoe?

Dan is het Fit & Slank instap pakket echt wat voor jou!

Samen gaan we op weg naar een gezonde leefstijl die helemaal bij jou past.

Dit instappakket bestaat uit:

-4 consulten van 30 minuten

-Persoonlijke coaching

-Analyse eetpatroon en leefstijl

-Boek "Coach voor je vitale gewicht"

-Werkboek "in 8 weken"

-Weekend e-mail van Fit & Slank

-Consumptiedagboek

-Bodymeting

Prijs: € 199,00

 

 

 

  1.  

 


Personal Coaching consult

Opmerkingen:

Wil je ook graag een gezonde leefstijl ontwikkelen en vind je het prettig om hierin persoonlijke begeleiding te krijgen?
 
In de personal coaching krijg je inzichten, handvatten en tools om om te schakelen naar een gezond eetpatroon dat bij jou past. Zo gaan we samen jouw doelen behalen!
 
In mijn praktijk in Bergen op Zoom geef ik van maandag t/m vrijdag persoonlijke coaching-sessies.
De tijden zijn in overleg. 
Neem gerust eens contact op voor meer informatie!
 
Inhoud personal coaching:
-Analyse consumptiedagboek
-Bodymeting 
 
Prijs: € 59,-


Fit & Slank "in 8 weken"

Dinsdag

Start: 15-10-2019

Tijden: 19:30 - 20:30

Opmerkingen:

NIEUW IN THOLEN:
Cursus “Fit & Slank in 8 weken”

Wil je ook meteen de sportschool in na de cursus?
We kunnen samen op weg naar een gezonde leefstijl.

De Fit & Slank methode is eenvoudig toepasbaar, makkelijk te onthouden en gewoon eten zonder hongergevoel. Het is geen dieet, maar gewoon lekker en gevarieerd eten.

Vergoedingen mogelijk bij een aanvullende verzekering. Kijk of jij een vergoeding krijgt: https://www.fitenslank.nl/blz/vergoeding-zorgverzekeraars.html
Voor alle aanmeldingen is er nu een kortingsactie bij Salus Sport & Healthclub:
3 maanden onbeperkt sporten voor €109,50.

Begin van de cursus:

Dinsdag 15 oktobber om 19:30.
 
Doe je mee?
Of ken je iemand die graag mee wil doen? Kom dan gezellig samen!

Zenter Wellnesscentrum

Antwerpsestraatweg 296 , Bergen op Zoom

Informatie / Aanmelden

Fit & Slank "in 8 weken"

In deze groepscursus leggen we het accent op het ontwikkelen van een gezondere levensstijl, met als belangrijk aspect een gezonde voeding. De cursus is opgebouwd uit het ontwikkelen van een bewust voedingspatroon, voldoende beweging en verandering in gedrag en gewoontes.

Personal Coaching consult

De Personal Coaching van Fit & Slank zorgt voor een optimale motivatie om jouw doel te bereiken. Het gaat er om wat je eet en wanneer je het eet! Maak een afspraak voor op locatie.

Personal Coaching Instap pakket

Als je geïnteresseerd bent en je wil dat het Fit & Slank team jou persoonlijk gaat coachen, dan verwachten we allereerst dat je bereid bent er 100% voor te gaan. Een blijvend succes is alleen mogelijk als je een verandering in jouw gedrag teweeg brengt en hier gaan we jou mee helpen.

Sandra Bakker

E-mail: [email protected]
Telefoon: 0651373328

De opleiding tot gewichtsconsulent in 2017 was voor mij een hele natuurlijke stap om te maken. Ik ben zelf altijd al bezig met voeding en een gezonde levensstijl en het leek me een uitdaging om dit mee te kunnen geven aan anderen.

In 2014 ben ik opnieuw gaan studeren en heb toen de opleiding tot hypnotherapeut gevolgd. Zo heb ik in 2015 mijn praktijk "Hypnose Praktijk Sandra" opgericht en heb ik daarna de NLP Practitioner opleiding gedaan. In 2016 heb ik daar de NLP coach opleiding nog achteraan gedaan. Zo kan ik mijn clienten met de juiste tools opweg helpen. Omdat er al veel cliënten in de praktijk kwamen die af wilden vallen met behulp van hypnotherapie ben ik de opleiding tot gewichtsconsulent gaan doen.

Zo kan ik mijn cliënten alle handvatten geven die ze nodig hebben om een gezonde levensstijl te kunnen leven. Met de Fit & Slank methode werken past helemaal bij mijn praktijk. Ook hier op de website kun je al het laatste nieuws vinden en heerlijke recepten. 

Gewoon, gezond leven en geen diëten. Iedereen kan het. Dat is nu juist het mooie en fijne eraan. Het is niet moeilijk als je maar de juiste kennis hebt over voeding. En met goede begeleiding voel je je extra sterk.

Ik hoop je gauw te mogen ontmoeten in mijn Praktijk in Bergen op Zoom!

 

Groetjes, Sandra Bakker