Aanwezig bij hét kerstevent van Intratuin Halsteren: "The most wonderful evening".

Een avond om nooit meer te vergeten. Helemaal in kerstsfeer met muziek & entertainment, winterbarbecue, festival, food & drinks! Een avond in het teken van veel inspiratie, beleving en lifestyle...

Personal coaching

Wil je ook graag een gezonde leefstijl ontwikkelen en vind je het prettig om hierin persoonlijke begeleiding te krijgen? In de personal coaching krijg je inzichten, handvatten en tools om om te s...

Samenwerking Salus Sport & Healthclub te Tholen

Vanaf oktober 2019 is er een mooie samenwerking ontstaan met Salus Sport & Healthclub te Tholen. Ook bij Salus gaan ze voor een gezonde leefstijl en niet voor snelle afvalmethodes. Ik zal hier c...

Coach - Sup - Eat - Repeat

Deze zomer zal ik samen met Supsafari Bergen op Zoom en het Strandhuys een leuk programma gaan draaien. De naam zegt al een beetje wat we gaan doen... Er zijn leuke programma's voor zowel pa...

Infodag Fit & Slank Bergen op Zoom

Op zaterdag 18 mei kun je de hele dag (10:00 - 16:00) kennismaken met mij en me alles vragen over Fit & Slank. Tevens zijn er dan leuke acties en kortingen! Kom gezellig een kijkje nemen op...

Extra pagina in de menukaart van Het Strandhuys te Bergen op Zoom

Wil je verantwoord uit eten in Bergen op Zoom? Dat kan!    Op een extra pagina in het menu van Het Strandhuys in Bergen op Zoom kun je door mij aanbevolen, gezonde(re) maaltijden vi...

Hypnose Praktijk Sandra

Maarten Trompstraat 1 , Bergen op Zoom


Personal Coaching Instap pakket

Opmerkingen:

Wil je afvallen en gezond leven, maar weet je niet hoe?

Dan is het Fit & Slank instap pakket echt wat voor jou!

Samen gaan we op weg naar een gezonde leefstijl die helemaal bij jou past.

Je krijgt de gepaste persoonlijke coaching die jij nodig hebt om zo tot een mooi resultaat te komen. Samen gaan we er voor!

 

 

 

 

  1.  

 


Personal Coaching consult

Opmerkingen:

Wil je ook graag een gezonde leefstijl ontwikkelen en vind je het prettig om hierin persoonlijke begeleiding te krijgen?
 
In de personal coaching krijg je inzichten, handvatten en tools om om te schakelen naar een gezond eetpatroon dat bij jou past. Zo gaan we samen jouw doelen behalen!
 
In mijn praktijk in Bergen op Zoom geef ik van maandag t/m vrijdag persoonlijke coaching-sessies.
De tijden zijn in overleg. 
Neem gerust eens contact op voor meer informatie!
 


Fit & Slank "onder controle"

Opmerkingen:

Heb jij al eerder cursussen of personal coaching gevolgd bij Fit & Slank en vind je het fijn om onder controle te blijven?

Dan is "Onder controle" passend voor jou!

Zo blijf je een stok achter de deur houden, een luisterend oor hebben en voldoende "peptalk" ontvangen om gestimuleerd en gemotiveerd te blijven! 

 


Fit & Slank "in evenwicht"

Opmerkingen:

Heb jij de cursus Fit en Slank "in 8 weken" al goed afgerond?

Dan kun je deze vervolgcursus er achteraan doen!

Net zoals bij de eerste cursus zullen we elkaar helpen, versterken en motiveren. 

 


Fit & Slank "in 8 weken"

Start: 15-10-2019

Tijden: 19:30 - 20:30

Opmerkingen:

NIEUW IN THOLEN:
Cursus “Fit & Slank in 8 weken”

Wil je ook meteen de sportschool in na de cursus?
We kunnen samen op weg naar een gezonde leefstijl.

Regelmatig zullen er cursussen gegeven worden Bij Salus Sport & Healthclub te Tholen.

Houd de website en social media in de gaten!

De Fit & Slank methode is eenvoudig toepasbaar, makkelijk te onthouden en gewoon eten zonder hongergevoel. Het is geen dieet, maar gewoon lekker en gevarieerd eten.

 
Doe je mee?
Of ken je iemand die graag mee wil doen? Kom dan gezellig samen!

Salus Sport & Healthclub

Stevinweg 1 , Tholen


Personal Coaching Instap pakket

Opmerkingen:

Woon jij in Tholen en wil je op weg geholpen worden naar een gezonde leefstijl?

Je bent van harte welkom bij Salus Sport & Healthclub te Tholen om daar samen met mij aan de slag te gaan.

Ook als je geen lid bent van de sportschool!

Fit & Slank "in 8 weken"

In deze groepscursus leggen we het accent op het ontwikkelen van een gezondere levensstijl, met als belangrijk aspect een gezonde voeding. De cursus is opgebouwd uit het ontwikkelen van een bewust voedingspatroon, voldoende beweging en verandering in gedrag en gewoontes.

Fit & Slank "in evenwicht"

Deze cursus is een vervolg op de groepscursus Fit & Slank "in 8 weken"

Fit & Slank "onder controle"

10 weegmomenten en een peptalk in 1 jaar. De sessies van 15 min zijn maandelijks (10x per jaar) en de cursus duurt 1 jaar en wordt ook vergoed door vele zorgverzekeraars.

Personal Coaching consult

De Personal Coaching van Fit & Slank zorgt voor een optimale motivatie om jouw doel te bereiken. Het gaat er om wat je eet en wanneer je het eet! Maak een afspraak voor op locatie.

Personal Coaching Instap pakket

Als je geïnteresseerd bent en je wil dat het Fit & Slank team jou persoonlijk gaat coachen, dan verwachten we allereerst dat je bereid bent er 100% voor te gaan. Een blijvend succes is alleen mogelijk als je een verandering in jouw gedrag teweeg brengt en hier gaan we jou mee helpen.

Sandra Bakker

E-mail: [email protected]
Telefoon: 0651373328

De opleiding tot gewichtsconsulent in 2017 was voor mij een hele natuurlijke stap om te maken. Ik ben zelf altijd al bezig met voeding en een gezonde levensstijl en het leek me een uitdaging om dit mee te kunnen geven aan anderen.

In 2014 ben ik opnieuw gaan studeren en heb toen de opleiding tot hypnotherapeut gevolgd. Zo heb ik in 2015 mijn praktijk "Hypnose Praktijk Sandra" opgericht en heb ik daarna de NLP Practitioner opleiding gedaan. In 2016 heb ik daar de NLP coach opleiding nog achteraan gedaan. Zo kan ik mijn clienten met de juiste tools opweg helpen. Omdat er al veel cliënten in de praktijk kwamen die af wilden vallen met behulp van hypnotherapie ben ik de opleiding tot gewichtsconsulent gaan doen.

Zo kan ik mijn cliënten alle handvatten geven die ze nodig hebben om een gezonde levensstijl te kunnen leven. Met de Fit & Slank methode werken past helemaal bij mijn praktijk. Ook hier op de website kun je al het laatste nieuws vinden en heerlijke recepten. 

Gewoon, gezond leven en geen diëten. Iedereen kan het. Dat is nu juist het mooie en fijne eraan. Het is niet moeilijk als je maar de juiste kennis hebt over voeding. En met goede begeleiding voel je je extra sterk.

Ik hoop je gauw te mogen ontmoeten in mijn Praktijk in Bergen op Zoom!

 

Groetjes, Sandra Bakker