Fit & Slank met Nanda Wilkes

Dorpsstraat 208A , Assendelft


Personal Coaching consult

Prijs: € 69.00

Opmerkingen:

 

Personal Coaching kan starten op ieder moment, in overleg.


Personal Coaching Instap pakket

Prijs: € 239.00

Opmerkingen:

 

Personal Coaching kan starten op ieder moment, in overleg.

A3 Buurtcentrum

Dorpsstraat 386 , Assendelft

TanjaSports The House of Pilates

Veerdijk 40K , Wormer

Personal Coaching consult

De Personal Coaching van Fit & Slank zorgt voor een optimale motivatie om jouw doel te bereiken. Het gaat er om wat je eet en wanneer je het eet! Maak een afspraak voor op locatie.

Personal Coaching Instap pakket

Als je geïnteresseerd bent en je wil dat het Fit & Slank team jou persoonlijk gaat coachen, dan verwachten we allereerst dat je bereid bent er 100% voor te gaan. Een blijvend succes is alleen mogelijk als je een verandering in jouw gedrag teweeg brengt en hier gaan we jou mee helpen.

Nanda Wilkes

E-mail: [email protected]
Telefoon: 06-15266412

In het jaar 2012 heb ik zelf de stap genomen om mijn leefstijl aan te passen en ben ik uiteindelijk 45 kilo afgevallen op een natuurlijke wijze, zonder medische ingrepen of het uitsluiten van voedingsgroepen. Dit heb ik zelfstandig gedaan door middel van gezond eten en voldoende bewegen. Hierdoor kan ik mij goed inleven in een ander en begrijp ik de psychische problemen waar je misschien tegenaan zou kunnen lopen. In je hoofd speelt zich een worsteling af die niemand ziet, maar jij wel ervaart. Samen pakken we die worsteling aan en werken we aan duurzame gedragsverandering, zodat jij je gelukkig voelt en lekker in je vel zit.

 

Om mijn ervaringen van dit traject met anderen te delen heb ik in het jaar 2017 een boekje uitgebracht; een Persoonlijk verslag: van extreme obesitas naar gezond gewicht: 'In kleine stapjes van DIK naar DUN'.

Dit was voor mij ook de motivatie om de opleiding 'Gewichtsconsulent' en de opleiding 'Sport & Voeding' succesvol af te ronden en mijn eigen praktijk te starten, die erkend geregistreerd is bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN).

Sinds november 2021 ben ik gestart met de HBO Bachelor opleiding 'Voeding en Diëtetiek' en verwacht mijn diploma te behalen in het jaar 2025.

 

Wie is Nanda Wilkes

Ik houd van lange wandelingen door de natuur, ben regelmatig te vinden in de Crossfit Box en houd van reizen naar verre bestemmingen.

 

Een sterk innerlijk plichtsbesef, doorzetter en iemand die grote waarde hecht aan eerlijkheid, dat is wie ik ben. Tijdens onze gesprekken staan jouw wensen, doelen en valkuilen centraal en zoek ik samen met jou naar een gezonde balans. We werken echt samen waarbij ik je in je waarde laat.

 

Wat ik doe

In de Gemeente Zaanstad en Wormer geef ik groepscursussen, Personal Coaching, onlinecursussen en Sportvoedingsadvies. Ik werk met de Fit & Slank-methode, omdat dit voor mij de manier is om zelf keuzes te maken en te blijven genieten van eten. De kracht van de methode zit in de eenvoud en sluit volledig aan op de adviezen van het Voedingscentrum en de Gezondheidsraad.

Mag ik je binnenkort welkom heten op locatie of online? Online is exact dezelfde cursus als de groepscursus op locatie, maar dan vanuit het gemak van je eigen huis, zonder reistijd en met Zoom.

 

Anderen helpen het beste uit zichzelf naar boven te halen staat bij mij voorop. Dit is wat ik graag doe en daar ben ik trots op.

 

Volg Nanda Wilkes Gewichtsconsulente op Facebook en Instagram (@nandawilkesgewichtsconsulente)